PLUS De Greef viert 20-jarig bestaan

SEIZOENENBUURT – Supermarkt PLUS De Greef aan de Meistraat in Almere Buiten bestaat 20 jaar. Deze mijlpaal wordt deze week gevierd met mooie jubileumacties voor de klanten.

PLUS De Greef anno 2019. (Foto: aangeleverd)


PLUS De Greef biedt een compleet assortiment voor uw dagelijkse boodschappen. Vorig jaar is de winkel nog grondig verbouwd en uitgebreid met 400 vierkante meter naar een totaal verkoopvloeroppervlak van 1400 vierkante meter. De winkel heeft daarmee een nog verser karakter gekregen. Veel producten worden vers bereid, waaronder pizza’s uit de steenoven, smoothies en sappen, maar ook complete maaltijden, soepen en salades. Broodjes worden in de winkel van vers deeg afgebakken en belegd. Ook voor verantwoorde vis, kwaliteitsvlees, gegrilde kip of pulled pork is de klant bij PLUS De Greef aan het juiste adres.
“Wij hebben alles in huis voor een snelle, makkelijke maaltijd die toch vers en voedzaam is. Goed en gezond eten blijft immers belangrijk en dat kan nu nog eenvoudiger, met de scherpste prijzen” zegt ondernemer Ed de Greef. Er wordt continu gewerkt aan de verbetering en uitbreiding van het gehele assortiment.

Service en kwaliteit

PLUS De Greef neemt daarbij het voortouw als verantwoorde supermarkt. Er wordt gestreefd naar een kwalitatief goed en veilig assortiment met, waar mogelijk, toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn. Verder draait alles om service, tevreden klanten en gastvrijheid. De supermarkt staat bovendien middenin de maatschappij en is een belangrijke centrale plek in de buurt. Daarom wil PLUS De Greef het 20-jarig jubileum ook samen met de klanten vieren.
PLUS De Greef is gevestigd aan de Meistraat 102, dagelijks geopend van 8.00 tot 22.00 uur en gratis parkeren voor 100 auto’s. In de winkel is ook een PostNL verkooppunt. Kijk voor de jubileumacties op de advertentiepagina elders in deze krant.

Artikel geplaatst op: 08 juli 2019 - 10:36

Gerelateerd

Delen