Column VBA: Volgende versnelling 

Een nieuw jaar biedt nieuwe uitdagingen. De Vereniging heeft haar grote uitdaging bekend gemaakt bij de ALV die gehouden is in november bij MotracLinde; we gaan naar de volgende versnelling. Ik bedenk me dat het gebruik van deze metafoor wel eens een aflopende houdbaarheidsdatum kan hebben gezien de grote opkomst van de elektrische auto’s.

Kimberley Valentien (Foto: Fred Rotgans)

We hebben de volgende versnelling versneld ingezet. Soms moet je ook gewoon een beetje geluk hebben en kansen pakken die zich op onverwachte momenten voordoen.

 

 

Per 1 februari 2020 verwelkomen wij Marloes van Vugt als Service Manager Key Accounts. Marloes heeft communicatie gestudeerd en zij is als zelfstandig ondernemer verbonden geweest aan de Floriade. Marloes introduceert zichzelf in deze Almere Zaken, dus lees zeker haar bijdrage.

 

 

De VBA wil met het aantrekken van Marloes een groter bereik creëren. Gebleken is dat dit niet haalbaar is voor één man en dat konden we ook niet verwachten. Door de komst van Marloes hebben we driemaal zoveel kracht en wij zijn ervan overtuigd dat we dit jaar de snelheid gaan maken, waar we ook allemaal aan toe zijn. Voor diegenen onder u die enigszins verontrust zijn: “snelheid, ja, maar rent de VBA zich nu niet voorbij?” Kan ik zeggen. Wij denken van niet, wij verwachten ook van niet, maar als ondernemers moeten we risico’s durven nemen, gecontroleerde risico’s; dat dan weer wel.

 

 

Kimberley Valentien
Voorzitter VBA

 

Wilt u lid worden van de VBA en met ons meegroeien? Laat het weten via ons secretariaat: 036-5338393 of info@vba-almere.nl

 

Artikel geplaatst op: 14 februari 2020 - 06:20

Gerelateerd

Delen