Column VBA - BBQ-tijd

Het is bijna zomer en dat betekent bbq-tijd. Op 5 juli a.s. is er dus weer de VBA-Zomerbarbecue mét volleybaltoernooi op het strand bij Steel Creek.


Het begint een traditie te worden om met een quasi sportief maar spetterend feest de zomervakantie in te luiden. Dit jaar hebben we ook de (businessclub)leden van onze partners zoals de AHC en de OVSA uitgenodigd. We hebben met de VBA-Zomerbarbecue maar één doel en dat is samen met zoveel mogelijk ondernemers een zomers feestje bouwen.
Door dit initiatief wil de VBA verbindingen tot stand brengen tussen de vele ondernemende verenigingen die Almere rijk is. In ons optiek is die nog te beperkt. Wij zouden graag samenwerken met andere clubs/verenigingen om Almeerse ondernemers nog meer te ondersteunen op het gebied van kunde, kennis, netwerk, in de breedste zin van het woord. Onze samenwerkingen met individuele partijen verlopen goed en ook die met de gemeente Almere versterkt zich en breidt zich verder uit, maar we zijn ambitieus. We willen dus heel graag meer samenwerken en bij deze roep ik hiertoe op.
We blijven net zo ambitieus als het gaat om het organiseren van goede evenementen als het uitbreiden van themakringen. De themakring Onderwijs en Arbeid start op 9 oktober 2019 met een pilot genaamd ‘VBA-Bedrijven tour’. Deze tour laat studenten kennismaken met bedrijven, wellicht hun toekomstige werkgever. Een initiatief om beter te voorzien in vraag en aanbod op het gebied van arbeid en onderwijs.
De VBA stimuleert uitbreiding van themakringen en doet bij deze ook hier de oproep aan VBA-leden die interesse hebben om een themakring “Innovatie in vastgoed” op te zetten en vorm te geven. Lees over beide onderwerpen meer op onze website.
Ik hoop u gauw weer te zien op één van de vele bijeenkomsten van de VBA of tijdens andere mooie gelegenheden in Almere. Ook wens ik u een heel fijne zomer en een ontspannen vakantie, want die heeft u zeker verdiend.
Met vriendelijke groet,

Kimberley Valentien


Voorzitter VBA

Artikel geplaatst op: 04 juli 2019 - 06:41

Gerelateerd

Delen