Column Flynth - Klaar voor de toekomst

Wij gaan verhuizen om voor te sorteren op de toekomst. Na de verhuizing kunnen we onze medewerkers en relaties een toplocatie bieden.

We verhuizen hemelsbreed zo’n 400m, niet alleen met meer ruimte om onze groei te faciliteren, maar ook om nog dichterbij het stadshart te zitten. Direct naast het centraal station met zicht op Loetje. Ik kan niet wachten tot het klaar is. We krijgen een dynamische moderne werkomgeving, waarin we alle mogelijkheden hebben om het maximale uit onszelf te halen.
Het werkcafé
Een belangrijke rol is weggelegd voor het werkcafé. Als je onze vestiging binnenkomt, loop je direct het werkcafé binnen. Hier moet iedereen zich direct thuis voelen, je kunt hier bijvoorbeeld werken met onze snelle wifi verbinding en natuurlijk een goede kop koffie drinken. We zullen van deze ruimte veel gebruik gaan maken, dit is het hart van ons kantoor waar klanten en medewerkers elkaar informeel kunnen treffen. Ook worden hier presentaties gehouden en natuurlijk kan je er lunchen.

Trots
Drie andere Flynth vestigingen gingen mij al voor met het nieuwe huisvestingsconcept. Het maakt mij trots dat wij het vierde kantoor zijn (van de 60) dat op deze nieuwe, dynamische manier gaat werken. Ik ben er ook trots op dat Almere voor Flynth een belangrijk economische groeiregio is. Natuurlijk heeft Flynth hier een gedegen huisvestigingsonderzoek naar gedaan. Als Almeerse weet ik natuurlijk genoeg argumenten aan te dragen waarom Almere zo veel potentie heeft, zoals de komst de Floriade, het groeiende toerisme, de ligging ten opzichte van Schiphol en natuurlijk Lelystad airport.


Samenwerken
Wij richten ons op de toekomst, hierin staat onderling samenwerken centraal. Wij doen dit niet alleen op de werkvloer met collega’s, maar ook met de ondernemers, de gemeentes, de provincie, banken, en andere stakeholders van de Almeerse economie. Zo weten wij wat er lokaal gebeurt en wat er bij klanten speelt. Het samenwerken en het van elkaar leren zal hierdoor nog beter worden.
Als u gebruik wilt maken van ons netwerk of er iets aan toe willen voegen, hoop ik u snel te treffen in ons werkcafé.

 

Yvette de Bake
directeur Flynth Almere

Artikel geplaatst op: 18 april 2019 - 06:08

Gerelateerd

Delen