VBA - Enthousiasme

Het nieuwe jaar is van start en ik hoop dat dit voor u begon met mooie en opbouwende momenten. Ik kan daar alleen maar toevoegen dat ik trots ben dat ik voorzitter van de VBA mag zijn. Onze vereniging is rijk als je kijkt naar het enthousiasme waarin tussen de 60 en 70 vrijwilligers participeren in Bedrijfskringen, Themakringen en andere activiteiten en evenementen van de VBA.


Het VBA jaar begon uitbundig met de nieuwjaarsreceptie in samenwerking met de gemeente Almere en we hebben hier een prachtig vervolg aan kunnen geven met ons eerste zakenuurtje ‘nieuwe stijl’, dat eind januari werd gehouden bij gastheer MTH. Dat enthousiasme bleek eens te meer uit de opkomst van ruim 60 aanwezige ondernemers. Op de pagina hiernaast kunt u daar van alles over lezen.
Houdt u vooral ook onze agenda in de gaten, want onze themakringen organiseren goede bijeenkomsten die voor u interessant kunnen zijn. Goede voorbeelden daarvan zijn de bijeenkomst van onze ICT Kring op 5 maart aanstaande (onderwerp: E-mail Marketing/E-Commerce) en die van onze HR Kring op 1 april (onderwerp: Candidatemarketing, wat beweegt de sollicitant?).
Het goede voornemen van de VBA is om verder aan de weg te timmeren, zodat de vereniging sterker en krachtiger wordt. We hebben goede verhoudingen met andere Almeerse partijen, zoals de OVSA (Ondernemers Vereniging Stadshart Almere), De Almeerse Hockeyclub en de gemeente Almere. Dit willen we zo houden, maar we willen nog meer verbindingen leggen.
De kracht van Almere ligt in de kracht van samenwerking en de VBA maakt daar onderdeel van uit. De VBA staat voor de stad in alle geledingen: dus ook op gebied van onderwijs, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid in Almere, veiligheid op bedrijfsterreinen, betrokkenheid van ondernemers bij de stad. Als lid van de VBA ben je per definitie een enthousiaste en betrokken ondernemer.

Kimberley Valentien

Voorzitter VBA

Artikel geplaatst op: 21 februari 2019 - 06:24

Gerelateerd

Delen