Flynth - Persoonlijke ontwikkeling

Dagelijks ben ik bezig met ondernemen, dat is natuurlijk mijn business. De uitdagingen waar jullie voor staan, maakt mijn werk zo leuk en afwisselend.


Nu heb ik natuurlijk ook persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen. Afgelopen jaar heb ik uitgesproken dat ik mij meer zou willen bekwamen in het geven van presentaties en het spreken voor grote groepen. Een mediatraining leek mij daarvoor het meest voor de hand liggend.
Ik had niet verwacht dat ik hier op zo een korte termijn al invulling aan zou moeten geven, anders had ik die training al gaan volgen! Hij staat namelijk nog steeds op mijn wishlist. Op 18 mei kreeg ik het heuglijke nieuws dat ik genomineerd ben voor de titel Flevolandse zakenvrouw 2017. De volgende dag mocht ik bij Business Channel One direct een videopitch opnemen. Dat was erg spannend en leuk. Ik krijg het meeste energie van de dingen waarvan ik zelf vind dat ik ze nog niet beheers. De adrenaline die dit met zich meebrengt vind ik heerlijk. Voor mij is persoonlijke ontwikkeling één van mijn belangrijkste motivatoren.
Ik hoor vaak management zeggen dat medewerkers niet van veranderingen houden, dit is voor mij moeilijk te bevatten. Verandermanagement is wat mij betreft fictie. De omgeving waarin we heden ten dage ondernemen verandert sneller dan wij, hierdoor lijkt de organisatie stil te staan. De "achterhaalde" managementtheorieën gaan hier vaak nog helemaal niet van uit.
Verandering brengt dynamiek en kansen met zich mee. Nieuwe inzichten brengen nieuwe relaties en uitdagingen waardoor ik mij persoonlijk het beste voel. Ik merk datzelfde in mijn team. Nieuwe uitdagingen vergroten het teamgevoel en de trots binnen onze organisatie. Hoe sneller wij in staat zijn in te spelen op de veranderende omstandigheden, hoe succesvoller wij ons voelen. Het is jullie mogelijk nog niet opgevallen, maar daarom gebruik ik als slotzin onder mijn columns altijd de zin ‘survival of the fittest’. Het aanpassen aan veranderende omstandigheden maakt ons het sterkst.
Tot slot wil ik via deze weg iedereen bedanken voor het vertrouwen dat zij hebben in mijn team en onze dienstverlening. Bedankt voor de mooie opdrachten die ons werk zo leuk maken en bedankt voor deze nominatie!
Survival of the fittest
Yvette de Bake AA
vestigingsdirecteur Flynth Almere

Artikel geplaatst op: 22 juni 2017 - 06:21

Gerelateerd

Delen