Hans Marsé - VBA in beweging

We hebben als VBA alleen maar goed nieuws te melden. Als eerste willen we BUN Vastgoed bedanken voor de zeer coöperatieve opstelling in de langlopende kwestie rondom ons huurpand op de Randstad. Met respect naar elkaar zijn alle problemen uit de wereld en kunnen we met schone lei op weg naar de toekomst. Omdat de VBA op weg is naar de toekomst is het belangrijk om deze te waarborgen, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. We zijn daarom blij dat drie studenten van Windesheim een comaker onderzoek gaan doen in samenwerking met de VBA, waardoor we als organisatie een spiegel krijgen voorgehouden. Een mooie kans om in te spelen om de wensen van jeugdige ondernemers. Elders op deze pagina vindt u nog een korte introductie over dit comakership. Wij verwachten er veel van! 

Door onze contacten met grote Bankinstellingen hebben we permanent een goede ingang om middenstanders de kans te geven om hun bedrijf op een faire manier te financieren of te herfinancieren. Het feit dat grote financiële spelers weer steeds meer lokaalgericht mogen denken vinden wij een zeer positieve ontwikkeling voor ondernemers. En dat is ook nodig, want ik ben trots om te constateren dat de VBA bij grote gemeente-overschrijdende projecten zoals Floriade en Airport Lelystad steeds meer de rol als voortrekker naar zich toe te trekt.
Ook intern krijgt de VBA weer steeds meer inhoud. Er wordt op dit moment zeer actief gewerkt op de diverse Bedrijfsterreinen om de organisatiegraad te verhogen en half maart zijn daar de eerste resultaten al van te zien op bijvoorbeeld de Veluwse Kant. ‘Borrelen met de Buren’ is een voorbeeld om het contact en samenwerking op de Bedrijfsterreinen - Kringen te vergroten. Ik ben ook blij om te melden dat er ook op het terrein van de Kenniskringen binnen de VBA steeds meer vorderingen worden gemaakt. Naast zeer actieve Kringen als HR, Communicatie en Redactie is er nu ook sprake van de opstart van ICT, MVO, Politieke en Leisure Kringen onder de parapluie van de VBA. U hoort daar via onze

Hans Marsé

Artikel geplaatst op: 02 maart 2017 - 06:21

Gerelateerd

Delen