Hoogwoud & Van Haga breidt dienstverlening uit

Het Almeerse administratiekantoor Hoogwoud & Van Haga heeft haar dienstverlening uitgebreid. Het bedrijf uit Almere ontzorgt de klanten voortaan volledig. Nu ook op het gebied van HR of wanneer bijvoorbeeld de expertise gewenst is van een notaris of advocaat.

Het team van Hoogwoud & Van Haga. (Foto: André Ruigrok)


‘U de corebusiness, wij de rest’ was altijd al de slogan van Hoogwoud & Van Haga. Die kerngedachte wordt in de nieuwe filosofie nog eens onderstreept. “We merken dat het voor ondernemers steeds aantrekkelijker wordt om één aanspreekpunt te hebben”, zegt Saskia Hoogwoud. “Dat waren wij al op het gebied van boekhouding, belastingadvies en loonadministratie. Nu kan de complete HR bij Hoogwoud & Van Haga worden ondergebracht.”
Klanten hebben daar behoefte aan, zo bleek uit een rondgang langs de bestaande relaties. Marijke Hoogwoud: “Natuurlijk zijn klanten tevreden over onze dienstverlening. Maar het is belangrijk om zo nu en dan eens te informeren welke wensen er leven. We merkten dat klanten vooral voor het gemak kiezen. Door ze op deze manier te ontzorgen kunnen zich beter blijven focussen op hun eigen corebusiness. Het is belangrijk om daarop te anticiperen. Wij veranderen dus met de opdrachtgevers mee.”
Zo is het mogelijk om bij Hoogwoud & Van Haga nu de volledige HR onder te brengen. “De expertise is in huis, maar we kunnen ook een beroep doen op ons netwerk”, onderstreept Saskia Hoogwoud. “Voor de klant is dat minder relevant. Die krijgt bij ons te maken met één aanspreekpunt dat ervoor zorgt dat de administratie vlekkeloos verloopt. Met deze kleine koerswijziging pakken wij de rol op van regisseur. Als de inzet van een notaris of advocaat noodzakelijk is, wordt dat ook geregeld. De opdrachtgever hoeft alleen nog een handtekening te zetten.”
Hoogwoud & Van Haga heeft in 15 jaar tijd een goede naam opgebouwd. Niet alleen in Almere, maar ook daar buiten. Het kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), waar Marijke Hoogwoud ook bestuurslid van is.
IN KADER

Betrokken bij de stad


Hoogwoud & Van Haga staat midden in de (Almeerse) maatschappij en heeft oog voor de belangen van mens en milieu. De organisatie is op diverse manieren betrokken bij sport. Enerzijds in het sponsoren van hockey, anderzijds in het stimuleren van sport bij de eigen medewerkers.

Sport


Sport, en vooral de hockeysport draagt Hoogwoud & Van Haga een warm hart toe. Het bedrijf steunt daarom de Almeerse Hockeyclub en de Amsterdamse Hockeyclub Athena. Hoogwoud & Van Haga steunt ook actief lokale evenementen als de Almeerdaagse en de Almere CityRun.

Almere


Als Almeers bedrijf is Hoogwoud & Van Haga ook enthousiast betrokken bij Almere City Marketing, als sponsor en als lid van de Raad van Toezicht (Marijke Hoogwoud) en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) waar Saskia van Haga een bestuursfunctie heeft.

Duurzaam ondernemen


De maatschappelijke betrokkenheid toont zich ook in de steun aan organisaties die een positieve rol vervullen in de samenleving. Vanuit deze visie neemt het bedrijf deel aan diverse activiteiten en dragen ze bij aan initiatieven die passen bij de eigen idealen.

Artikel geplaatst op: 19 december 2013 - 17:00

Gerelateerd

Delen