S&S Online Marketing bestaat vijf jaar


Gratis online marketing scan voor bedrijven

 

Het Almeerse bedrijf S&S Online Marketing bestaat vijf jaar. Gestart door twee vrienden op een zolderkamer, is de organisatie nu uitgegroeid naar acht medewerkers en gevestigd in een kantoor langs de A6. Tot het einde van het jaar biedt S&S Online Marketing bedrijven daarom een gratis online marketing scan aan.

Eigenaar Robin Sluijter weet waar het succes van S&S Online Marketing aan te danken is. “Wij zorgen ervoor dat de klant glashelder het resultaat ziet van onze online marketing campagnes. We communiceren in begrijpelijke taal. Verder zetten we het marketingbudget van de klant zo effectief mogelijk in. Dit doen we door ons uitsluitend te richten op de doelgroep van de klant. Die transparante en persoonlijke aanpak is de kracht van S&S Online Marketing.

Geen langlopende contracten
Grote kantoren zijn vaak log en hebben hoge overhead. Daardoor gaan ondernemers er vaak vanuit dat campagnes erg duur zijn en dat ze vaak aan langlopende contracten vastzitten. Onterecht, zo bewijst S&S Online Marketing. “Wij maken het verschil door transparant en in begrijpelijke taal met de klant te sparren”, aldus Sluijter. “Op basis van de doelstellingen van de klant adviseren wij welke online marketing activiteiten opgepakt moeten worden. Bij een akkoord, voeren we deze werkzaamheden uit en monitoren de campagnes doorlopend.”
 
Ambassadeurs
De klanten zijn daarom de grootste ambassadeurs van S&S Online Marketing. Sluijter: “Het maakt ons niet uit of het om een zzp’er gaat of om een multinational. We bedienen ze beiden en geven ze een oplossing op maat. Vooraf communiceren we de kosten en bepalen het marketingbudget. Hierdoor weet de klant direct waar hij aan toe is en hoeft geen meerwerk factuur te verwachten. Indien er meer werk besteed wordt door S&S dan begroot, dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.”
 
Frequent optimaliseren
We schakelen frequent met de klant en gebruiken de feedback voor het optimaliseren van de campagnes en de website. Indien nodig, sturen we direct de campagnes bij. Deadlines worden altijd gehaald.” Ook voor startende ondernemers is S&S Online Marketing dan ook een ideale partner. “We kunnen meegroeien met de organisatie. Alles is meetbaar, dus de klant merkt al snel of de resultaten effect hebben. Als dat het geval is, willen ze vaak meerdere campagnes.” S&S Online marketing is gespecialiseerd in zoekmachine marketing, Google Adwords, website ontwikkeling & optimalisatie, conversie optimalisatie en social media marketing.

Tot eind 2013 biedt S&S Online Marketing bedrijven een gratis online marketing scan aan. Hierin analyseren ze de huidige website, de lopende campagnes en de social media mogelijkheden.

Meer informatie? Klik hier!

 

S&S Online Marketing
Transistorstraat 51a (2e etage)
1322CK Almere
036- 30 300 61
info@sensmarketing.nl
www.sensmarketing.nl
Artikel geplaatst op: 10 december 2013 - 10:22

Gerelateerd

Delen