SNS Bank is er voor ondernemers

De SNS Bank profileert zich steeds meer als een bank voor ondernemers. Ivar Dirkmaat is franchisenemer van de SNS Bank in Almere met winkels in Stad en Buiten. Vorige maand werd intrek genomen in het nieuwe pand aan De Diagonaal 195 in het Stadscentrum. “De SNS Bank is een bank met een personal touch”, zegt Dirkmaat. “Het gaat mij vooral om de mensen”, zegt Dirkmaat.

Ivar Dirkmaat en zijn echtgenote Danitsja, die ook werkzaam is bij de SNS Bank in Almere.


Ondernemers denken niet direct aan de SNS Bank als huisbank, heeft Dirkmaat gemerkt. De hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen. “Want de SNS Bank is voor ondernemers zeer aantrekkelijk. Niet alleen bieden wij de hoogste spaarrentes, ook hebben wij zeer scherpe premies voor onze bedrijfsverzekeringen. Begin juni zijn we bovendien van start gegaan met SNS Zakelijk Sparen: een nieuw product met een variabele rente. Echt een fantastisch product.” (zie kader)
Maar de SNS Bank is niet alleen interessant vanwege de scherpe tarieven. Dirkmaat, bijna vanaf zijn geboorte woonachtig in Almere, kent zijn stad van haver tot gort. “Zakelijk heb ik eerst acht ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening bij een bank in Amsterdam Zuid. Vooral op het gebied van private banking. Vervolgens werkte ik bij een intermediair en specialiseerde ik met als financieel planner voor DGA’s. Vorig jaar kreeg ik de kans om als franchiseonderneming de SNS Bank in Almere te leiden. Een geweldige kans. Ik wil nu vooral de zakelijke markt gaan benaderen. Het is belangrijk dat ondernemers weten dat de SNS Bank met ze meedenkt. Omdat ik zelf ondernemer ben weet ik wat er bij komt kijken en tegen welke problemen ondernemers aanlopen. Ik ben bovendien geïnteresseerd in de ondernemer als mens. Ze hebben, net als ik, meestal ook een gezin en alle drukte die daarbij hoort. Mijn vrouw Danitsja is ook betrokken bij de SNS Bank Almere. Ik hou van informele contacten en korte lijnen. Daarom weten steeds meer ondernemers de SNS bank te vinden.”
Dirkmaat nodigt Almeerse ondernemers van harte uit om kennis te komen maken op het kantoor aan de Diagonaal.
In kader:
Nieuw product: SNS Zakelijk Sparen
SNS Zakelijk Sparen is de nieuwe flexibele spaarrekening voor zakelijke spaarders. Met dit product kunnen zakelijke spaarders altijd bij hun geld en is er een prima variabele rente tot 1 miljoen euro.
De SNS Bank is in juni begonnen met Zakelijk Sparen, als opvolging van de oude flexibele spaarrekeningen waar klanten altijd dezelfde variabele rente kregen over hele saldo. Met SNS Zakelijk Sparen is het rentepercentage afhankelijk van het saldo.
Tot 100.000 euro: 1,9%* variabele rente
Vanaf 100.000 euro tot 1 miljoen euro: 1,75%* variabele rente
Vanaf 1 miljoen euro tot 5 miljoen euro: 1,2%* variabele rente
Saldo boven 5 miljoen euro: geen rente.

Rentevoorbeeld


Bedrijf A heeft een saldo van 1.001.000 euro op SNS Zakelijk Sparen.
A krijgt over het saldo tot 100.000 euro: 1,9%*. Over het saldo vanaf 100.000 euro tot 1.000.000 euro krijgt A 1,75%* rente. En over het saldo boven 1.000.000 euro krijgt hij 1,2%* rente.
* Rente per 23-5-2013. Rentewijzigingen voorbehouden.

SNS Bank

De Diagonaal 195
1315 XM ALMERE
06-15028482
ivar.dirkmaat@sns.nl
www.snsbank.nl

Artikel geplaatst op: 27 juni 2013 - 11:59

Gerelateerd

Delen