Grafiplaza Flevoland: 'Niets verlaat de drukkerij voordat wij zelf tevreden zijn’

Grafiplaza Flevoland bv is ontstaan door de samenwerking met drukkerij Muller Visual Communications/Grafi¬plaza in Amsterdam. Daarvoor handelde Grafiplaza Flevoland onder de naam GraphX print service.

De naam Grafiplaza is een begrip in de markt en jaren geleden ontstaan vanuit een concept waarin meerdere grafische disciplines zijn ondergebracht in één gebouw in Amsterdam. Binnen Grafi¬plaza Amsterdam ressorteren ook onder meer een Kalenderuitgeverij, Print¬management, Direct Mailing begeleiding, Internetdrukker, Communicatiebureau en zelfs een Koeriersbedrijf. Maar we ontwikkelen ook apps voor de mobiele communicatiemiddelen.

Vier generaties
De geschiedenis van Muller Visual begint aan de Kraaipanstraat in de ¬Amsterdamse Transvaalbuurt. Johannes en Gerrit Johannes Muller beginnen in 1932 Mullers Drukkerij. Tachtig jaar ¬later is MullerVisual/Grafiplaza uitgegroeid tot een allround, full-service drukwerkspecialist met een vrijwel onbegrensd productaanbod. Momenteel is Sander Muller de algemeen directeur. Grafiplaza is méér dan een drukkerij. We zijn uitgegroeid tot een One Stop Shopping-organisatie dat alles in eigen huis kan afhandelen. Dat garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook een scherpe prijs.
“Bij alles wat wij doen staat één ding voorop: kwaliteit”. “Niets verlaat de drukkerij voordat wij zelf tevreden zijn.”
In 2011 is Muller Visual geëindigd als finalist in ‘De Amsterdamse Ondernemers prijs’.

Nooit NEE verkopen
Grafiplaza is er van overtuigd dat samenwerking, investeren in innovatie en nooit nee verkopen de bestanddelen zijn om staande te blijven in de roerige (grafische) markt. Continuïteit en het nakomen van afspraken is eenvoudigweg belangrijk voor klanten en relaties en een onderbreking hiervan heeft vaak vervelende (financiële) gevolgen.
Er wordt bij Grafiplaza fors geïnvesteerd in nieuwe machines, organisatie en efficiënt werken.

Grafiplaza biedt een volledige range van productiemogelijkheden, dat gaat echt van een klein visitekaartje tot grootformaat abri-poster. “Wij zijn overigens de enige drukker in Nederland die zo’n poster kan drukken.”
Eén van de twee 70 x 100 persen is uitgevoerd in 5 kleuren met dubbel UV lak, hiermee wordt een niche markt bediend voor drukwerk met een hoogwaardige uitstraling.
Verder biedt Grafiplaza nog brede mogelijkheid in het afdrukken van posters vanaf 1 exemplaar voor bijvoorbeeld winkel- en beursinrichting en uiteraard een breed pakket aan grafische afwerking voor al uw druk- en printwerk.

En ook op het gebied van digitaal printen voor kleinere oplages, spoed¬opdrachten en variabel data printen is Grafiplaza Flevoland uw partner. Onlangs is geïnvesteerd in het vlaggenschip van ¬Konica Minolta, de C8000 hoog volume kleurenprinter, waarmee een offset vergelijkbare kwaliteit geprint kan worden op papiersoorten tot 350 g/m².

Grafiplaza Flevoland is betrokken bij het ondernemersklimaat in Flevoland. ¬Grafiplaza is Gouden Partner van ¬Almere City Marketing, kroonsponsor van ¬Almere City FC, vanaf komend seizoen shirtsponsor van voetbalclub ASC Waterwijk en ondersteunt regelmatig (Goede Doelen) initiatieven zoals ¬Almere City Run, KWF Samenloop voor Hoop. Ook verzorgt Grafiplaza ¬Flevoland het drukwerk voor het ¬Almere ¬Haven Festival. Doelstelling is om in de komende jaren intensiever betrokken te raken bij evenementorganisaties omdat Grafiplaza graag haar mogelijkheden inzet bij de promotionele uitingen en tegelijkertijd werkt aan een grotere naamsbekendheid.

Grafiplaza Flevoland is gevestigd op ¬Bedrijventerrein Gooisekant in Almere, Transistorstraat 51a. Wilt u meer informatie of wenst u een afspraak te maken dan kan dit via telefoonnummer 036 521 60 48 of via e-mail info@grafiplaza-flevoland.nl

Artikel geplaatst op: 03 mei 2012 - 14:03

Gerelateerd

Delen