Traffic Builders winnaar 3 Global Search Awards 2020

Het Almeerse bedrijf Traffic Builders heeft deze week drie awards in de wacht gesleept. Afgelopen dinsdagavond zijn de Global Search Awards uitgereikt, de belangrijkste prijzen voor de search-industrie waarbij Traffic Builders in drie categorieën de overwinning behaalde.

Traffic Builders werd in 2017 Onderneming van het jaar in Almere. (Foto: archief Fred Rotgans).
Traffic Builders was voor zes categorieën genomineerd voor een Global Search Award en won de awards drie van hen: Best Use of Search - B2B SEO (Pon Business Mobility), Best Use of Seach – Automotive PPC (CarNext.com) en Best Use of Social Media in a Search Campaign (CarNext.com).

 

Prestatie

CEO Wolter Tjeenk Willink: "Ik ben trots op de knappe prestatie van het team en het vertrouwen dat we hebben gekregen van onze opdrachtgevers. Met zowel Pon Business Mobility als CarNext.com werden we voor een uitdaging gesteld, waarbij de consultants en strategen slim zijn omgegaan met de ambitieuze doelstellingen, beschikbare middelen en het budget. Ondanks dat we het niet fysiek kunnen vieren vanwege de coronamaatregelen, gaan we hier zeker nog op proosten wanneer mogelijk!"

 

Digital Marketing

Traffic Builders is opgericht in 2001 en gespecialiseerd in datagedreven full funnel digital marketing. Het bureau werkt volgens het eigen ontwikkelde REAN®-model. Dit marketingmodel zorgt dat budget zo optimaal mogelijk wordt inzet en de juiste doelstellingen, kanalen en boodschappen in iedere fase van het aankoopproces op elkaar aansluiten, om zo een integrale marketingstrategie te ontwikkelen. In 2017 werd Traffic Builders Onderneming van het jaar in Almere. 

 

Global Search Awards

De Global Search Awards zijn de marketingprijzen voor SEO, PPC en content marketing. De ingezonden cases worden beoordeeld door een jury van industry experts. De uitreiking had plaats moeten vinden in New York, maar door de coronapandemie was de uitreiking via een livestream te kijken. De finalisten kregen eerder al een at-home-pakket om de uitreiking op een feestelijke manier te kunnen volgen.

Artikel geplaatst op: 10 september 2020 - 11:52

Gerelateerd

Delen