Jorritsma gastspreker bij jubileum Flevolandse Zakenvrouwen

 

Aanstaande vrijdag 11 september, viert Flevolandse Zakenvrouwen haar 12,5 jarig bestaan. Annemarie Jorritsma en Jolanda Wicherson zijn gastsprekers zijn tijdens dit evenement.

 

De bijeenkomst wordt deze avond om 18:30 uur gestart met de Algemene Ledenvergadering (ALV), gevolgd door een inloop voor de overige gasten vanaf 19:00 uur. Het event sluit om 23:00 uur. Gasten worden op een unieke manier door Priscilla Rijff van Priz Dansstudio in beweging gezet. Na de kennissessie 'pak je positie', wordt het ook een feestje met een discobingo van de beste DJ van Almere, DJ Kai.

 

Jorritsma
Gastsprekers deze avond zijn Annemarie Jorritsma en Jolanda Wicherson. Jorritsma bekleedt een groot aantal bestuurlijke functies en is al jaren als politica actief. Zo was ze de eerste vrouwelijke vicepremier van Nederland, was ze twee keer minister, is ze onder andere Voorzitter Jury Zakenvrouwen van het jaar, Voorzitter van de VVD Fractie in de Eerste Kamer en was ze van 2003- 2015 Burgemeester van Almere. Jorritsma gaat in op leiderschapskwaliteiten en hoe iemand het beste zijn of haar positie pakt in bestuurlijke functies en de politiek. Vanuit haar ervaring deelt ze wat zij belangrijk vindt voor vrouwen die een toppositie willen bereiken.

 

Wicherson
De andere gastspreker, Jolanda Wicherson, is al 17 jaar coach en trainer voor ondernemers. Ze heeft al meer dan 1.000 ondernemers succesvol geholpen bij het persoonlijke en zakelijke groeiproces. Ze werd in 2015 Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. Haar kracht is het bedenken van creatieve concepten voor haar klanten en hen helpen grenzen te verleggen. In 2018 schreef ze het boek Kickstart Ondernemen, dat nu ook een online programma is. Wicherson gaat deze avond in op het belang van de eigen waarden kennen om je eigen positie te kunnen pakken.

 

Aanmelden

Er kunnen maximaal 100 personen aanwezig zijn aanstaande vrijdag. Aanmelden kan via deze website.  

 

 

Artikel geplaatst op: 08 september 2020 - 12:47

Gerelateerd

Delen