Inschrijven tot 13 september: Onderneming van het jaar

Almeerse ondernemers zich weer inschrijven voor de Almeerse Onderneming van het jaar 2021. Het thema van dit jaar is ‘de beste omdenker’. De vakjury kijkt welk bedrijf zich het afgelopen jaar het best heeft aangepast aan de steeds maar veranderende omstandigheden en markten. De ondernemer die aantoonbaar flexibiliteit, veerkracht en creativiteit heeft getoond wordt begin 2021 gekroond tot beste ondernemer van Almere.

 

IJspressi won de titel vorig jaar de titel Onderneming van het jaar. (Foto: archief Fred Rotgans).

Al 34 jaar wordt er een Almeers bedrijf benoemd tot ‘Onderneming van het jaar’. Dit is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. De vakjury, onder voorzitterschap van Maaike Veeningen wethouder Ruimtelijke- en Economische Ontwikkeling, Onderwijs en Arbeidsmarkt selecteert op basis van alle ingezonden aanmeldingen een drietal genomineerden die aanmerking komen voor de titel ‘Onderneming van het jaar 2021’. Inschrijven kan tot en met 13 september a.s. via deze link


Flevopenningen

Uit alle inzenders wordt een top drie gekozen. Deze top drie gaat van oktober tot met 2 januari 2021 samen de strijd aan om verkozen te worden tot de winnaar. De winnaar krijgt onder meer een waarde cheque van 5.000 euro, die zij mogen besteden aan een maatschappelijk doel in Almere en zijn zij direct genomineerd voor de provinciale Flevopenningen.

Artikel geplaatst op: 08 september 2020 - 10:06

Gerelateerd

Delen