Nieuwste editie van Almere Zaken uitgereikt

De nieuwste editie van Almere Zaken Magazine is zojuist uitgereikt. Vandaag overhandigden uitgevers Martin van Feggelen en Ron Broertjes het eerste exemplaar aan Remy Bonjasky. In dit nummer vertelt hij over zijn drive om te ondernemen en hoe de topsport hem geleerd heeft een goede ondernemer te worden.

 

Remy Bonjasky ontvangt het nieuwe exemplaar van uitgevers Ron Broertjes (links) en Martin van Feggelen (rechts). (Foto: Fred Rotgans).

In deze editie vindt u behalve lokaal economisch nieuws, ook de vaste rubrieken Eigen Zaken en Nieuwe Zaken, waarin ondernemers aan het woord komen. Tevens richt trendwatcher Adjiedj Bakas zijn pijlen op de toekomst met opvallende uitspraken en valt er te lezen waarom buurtwinkels de toekomst hebben.

 

Het nummer bevat daarnaast veel tips voor ondernemers. Zo krijgt u van SenS Online Solutions tips over Google zoekresultaten, is er een artikel over vestigingsmogelijkheden in Almere en leest u waarom wethouder Maaike Veeningen trots is op de Almeerse ondernemers in deze coronatijd.

 

Maar dat is nog lang niet alles. Houd daarom altijd deze site in de gaten, volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter, en let op uw brievenbus waar u vanaf vandaag het nieuwste magazine ontvangt.

 

Wij wensen u alvast veel leesplezier.

 

Almere Zaken verschijnt zes keer per jaar met een oplage van ruim 10.000 exemplaren per editie.

Artikel geplaatst op: 04 september 2020 - 16:04

Gerelateerd

Delen