Speciaal SenS-shirt bij voorbereiding Almere City

 

Voetbalclub Almere City FC speelt deze week voor het eerst tijdens een oefencampagne in een speciaal voorbereidingsshirt. Het shirt is gesponsord door SenS Online Solutions, het bedrijf dat vorig jaar shirtsponsor was van de club en tevens meewerkte aan het succes van #project4501.

SenS was vorig jaar hoofd shirtsponsor bij Almere City FC. (Foto: Ron Baltus).

Almere City heeft met SenS Online Solutions stappen gezet om via #Project4501 het Yanmar Stadion tot de nok toe te vullen. Tijdens #Project4501 kwam het marketingbureau uit Almere met verschillende ideeën om de actie van Almere City voetbalminnend Nederland over te brengen en zo de meest laagdrempelige seizoenkaartactie van Nederland op de kaart te krijgen.

 

Shirt sponsor

Directeur Robin Sluijter van SenS Online Solutions: “Dit is het seizoen dat we met Almere City FC mooie stappen kunnen maken. Iedereen snakt na die opgelegde voetballoze periode weer naar de bal. Met #Project4501 hebben al 2.650 supporters zich onder andere door onze campagnes van een seizoenkaart verzekerd en tijdens die laatste fase laten we geen mogelijkheid onbenut om ook die laatste duizend stoelen bezet te krijgen.” Broer Marcel onderstreept de goede band met Almere City FC: “Almere City FC heeft tijdens de crisis laten zien positief in de wedstrijd te zitten. Dat was voor ons het signaal om een succes te maken van #Project4501. Vorig seizoen hebben we de voordelen ervaren van het shirtsponsorship. Wij willen dit jaar ook met de nieuwe plannen van meerwaarde zijn voor club en stad.”

 

Veiling

De wedstrijd tegen DWS is de eerste in wedstrijdverband sinds maart. Op vrijdag 24 juli wacht een thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Beide oefenpotjes zijn nog niet toegankelijk voor publiek. De shirts worden na afloop van de voorbereiding geveild.

 

Artikel geplaatst op: 16 juli 2020 - 14:20

Gerelateerd

Delen