Wedstrijd voor goed plan 1,5 meter-economie

 

De gemeente Almere heeft een wedstrijd uitgeschreven voor ondernemers met een goed idee voor de 1,5 meter-economie. De ondernemerspitch moedigt ‘corona-proof’ ondernemerschap aan en maakt goede ideeën zichtbaar voor een groot publiek. De initiatiefnemers willen hiermee ondernemerschap stimuleren dat bijdraagt aan een duurzaam en economisch innovatief Almere binnen de lijnen van de 1,5 meter-samenleving.

 

Tien ondernemers uit Almere mogen op 9 juli aanstaande in twee minuten tijd hun ‘corona-proof’ ideeën toelichten om de 1,5 metereconomie vorm te geven. Ondernemers presenteren, individueel of gezamenlijk, hun ideeën voor een panel. De winnaars krijgen vervolgens toegang tot het netwerk van de samenwerkende organisaties en ondersteuning bij de uitvoering van hun plannen door alle samenwerkende partijen. Alle ingezonden initiatieven worden zichtbaar gemaakt op het online ideëenplatform dat op de website hetkaninalmere.nl/ondernemerspitch staat. Hierdoor wordt ‘coronaproof’ ondernemerschap aangemoedigd en een groter publiek in de regio geïnspireerd.

 

Jury 

Op donderdag 9 juli krijgen, na een voorselectie, tien ondernemers de kans om hun idee voor de 1,5-meter-economie aan de jury toe te lichten. De geselecteerde ondernemers worden op maandag 6 juli bekend gemaakt. Inzendingen mogen individuele initiatieven zijn of gezamenlijke. De jury bestaat onder andere uit Maaike Veeningen (Wethouder Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling), Annemarie Jorritsma en Albi B.

 

Ondernemers kunnen zich tot en met 3 juli aanmelden via deze website. 

Artikel geplaatst op: 18 juni 2020 - 13:56

Gerelateerd

Delen