Supporters Almere City lopen voor Stichting Kanjer Wens

 

Nu de Almere City Run vanwege de coronacrisis niet doorgaat, hebben de supporters van Almere City FC besloten om op deze dag toch iets bijzonders te doen. Zaterdag 13 juni organiseren zij daarom een sponsorloop om geld op te halen voor Stichting Kanjer Wens. Rodrigo A. STO Escamilla is eigenaar van Ultimum en is een van de mensen die de sponsorloop steunt en inmiddels al een bedrag heeft gedoneerd.

 

"Natuurlijk doneer ik voor deze sponsorloop, We willen graag het goede voorbeeld geven. De Stichting doet hele mooie dingen voor ernstig zieke kinderen. Door geld in te zamelen kunnen er wensen van zieke kinderen in vervulling gaan, zodat zij de dag van hun leven krijgen. Ik hoop dan ook dat er zaterdag een mooi bedrag bij elkaar wordt gelopen.”

 

Cadeau
Rodrigo maakte zich al eerder hard voor de Stichting. Zo vroeg hij vorige maand tijdens zijn verjaardag aan collega’s van Ultimum en andere mensen uit zijn netwerk geen cadeaus, maar een donatie aan de stichting. “Ik was enorm verrast door het mooie bedrag dat er toen bij elkaar is gedoneerd. Het leverde de stichting 2100 euro op, een prachtig cadeau. Ook bij deze sponsorloop heeft een flink aantal collega’s alweer een donatie gedaan, geweldig. En zaterdag staan we met zijn allen om 11 uur bij de finish, om de hardlopers feestelijk binnen te halen.”

 

Weerwater
De sponsorloop van aanstaande zaterdag is georganiseerd door de Vak D supporters van Almere City FC. Zij lopen een rondje Weerwater van 7 kilometer. Voor het maken van een donatie kan men terecht op deze website.

 

 

Artikel geplaatst op: 09 juni 2020 - 10:46

Gerelateerd

Delen