Annulering verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw 2020

 

De organisatie van de Flevolandse Zakenvrouw heeft in verband met de coronacrisis besloten om de verkiezingen dit jaar op 19 juni niet door te laten gaan.

De winnaressen van 2019. (Foto: Romance Shoots)

 

Elk jaar wordt de verkiezing georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Dit jaar heeft de organisatie echter besloten dat het gezien de huidige omstandigheden niet mogelijk is om de verkiezing door te laten gaan.

 

Doorschuiven 

In een reactie laten zij weten: “Wij vinden het niet gepast om in juni een grote feestelijke verkiezingsavond te organiseren met meer dan 100 aanwezigen. Bovendien weten we ook niet zeker of het tegen die tijd  alweer mogelijk is om fysieke evenementen te laten plaatsvinden. We hebben overwogen om het dit najaar te organiseren. Dit past echter niet bij onze filosofie voor de genomineerden en winnaressen, namelijk dat zij een jaar lang kunnen profiteren van de nominatie en/of het feit dat ze gewonnen hebben. Ditzelfde geldt voor de sponsoren en de sponsoruitingen. Wij schuiven daarom de verkiezingen door naar 2021.”

 

Artikel geplaatst op: 09 april 2020 - 13:31

Gerelateerd

Delen