Haringparty Almere uitgesteld tot 2021

 

Het bestuur en de organisatiecomissie heeft vanwege de coronacrisis besloten de haringparty van 24 juni dit jaar te annuleren. Wel is er al een datum geprikt voor de haringparty volgend jaar, deze zal op 23 juni 2021 plaatsvinden.

 

De haringparty wordt verschoven naar volgend jaar. (Foto: aangeleverd)

Net als veel andere evenementen die de komende tijd zouden plaatsvinden, wordt ook de haringparty in Almere uitgesteld. Het bestuur betreurt deze beslissing, maar geeft tevens aan de maatregelen van de overheid te willen respecteren.

 

Onverantwoord

Het bestuur laat weten: “We vinden het onverantwoord om al in juni onze gasten in een risicovolle situatie te brengen. Tevens vinden we het ethisch onjuist om ondernemers te vragen om gul te bieden op veiling items, terwijl ze zelf vaak zwaar in problemen zijn geraakt door deze crisis. En hoe langer wij wachten met het besluit om het event uit te stellen, hoe meer financiële risico’s er zijn voor partners, leveranciers, sponsoren en onze eigen stichting. We hopen dat we volgend jaar samen de draad weer op kunnen pakken. We richten er ons op dat alle gemaakte afspraken een jaar worden opgeschort. We steunen dan dezelfde goede doelen als wij dit jaar zouden doen en hopen op de medewerking van dezelfde sponsoren.”

 

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de haringparty van 2020 wordt automatisch doorgezet naar de inschrijving van volgend jaar.

 

Artikel geplaatst op: 27 maart 2020 - 10:44

Gerelateerd

Delen