De Koopman heeft deuren geopend in centrum Haven

HAVEN CENTRUM – Almere Haven is een nieuwe groenten- en fruitspeciaalzaak rijker. De Koopman heeft de deuren geopend aan de Kruisstraat, in het pand van de voormalige speelgoedwinkel. 

 

De Koopman heeft al bijna 90 jaar ervaring in groente en fruit en weet dus waar je de lekkerste producten vandaan kunt halen. Via een eigen groothandel doen ze de eigen inkoop en veel fruitsoorten importeren ze zelf. Dit voordeel vind je terug in prijs én kwaliteit. De Koopman houdt zich niet aan vaste prijsafspraken en gaat mee met de markt. Hiermee doen ze de teler niet tekort en betaalt de klant nooit teveel.

 

Naast een zeer ruim assortiment in groente en fruit hebben ze ook producten die je alleen maar op markten in zuidelijke landen tegenkomt. Zo hebben ze een aparte peper- en kruidenhoek. Ook kun je vrijwel alles los kopen. Dit scheelt verpakkingsmateriaal en is vriendelijk voor de portemonnee. Vergeet je boodschappentas dus niet mee te nemen! De Koopman omarmt het ‘zero waste beleid’ en je hebt bij hen altijd de keuze om voor papieren zakjes te kiezen.

 

 

Artikel geplaatst op: 11 maart 2020 - 13:44

Gerelateerd

Delen