Drukbezochte presentatie restyling Almere Zaken

‘Almere Zaken is de spil in het Almere zakenleven’

 

ALMERE - De businesslounge van voetbalclub Almere City FC was dinsdag het decor van de lancering van het vernieuwde businessmagazine Almere Zaken. Ruim honderd Almeerse ondernemers zagen met eigen ogen dat het magazine een complete metamorfose heeft ondergaan. Wethouder Maaike Veeningen nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Wethouder Maaike Veeningen en directeur John Bes van Almere City FC onthulden de cover van het nieuwe magazine. (Foto: Fred Rotgans)

 

Almere Zaken is al acht jaar hét toonaangevende businessmagazine van de stad, toch achtte uitgever Rodi Media Midden Nederland de tijd rijp voor een nieuwe opzet. Het magazine was na acht jaar toe aan een nieuwe ‘look and feel’ Almere Zaken heeft nu ook het uiterlijk van een echt magazine gekregen en wordt nu nog meer de spil in voor het zakenleven in Almere.
Zo blijft de metamorfose niet beperkt tot het magazine, maar zal binnenkort ook de nieuwe website gelanceerd worden en zullen onder de vlag van Almere Zaken verschillende workshops en kennisbijeenkomsten worden georganiseerd.

 

Ontmoeten

Wethouder Maaike Veeningen (Economische Zaken) was zichtbaar verheugd met de rol van Almere Zaken in Almere. “Het is belangrijk dat Almeerse ondernemers elkaar ontmoeten en Almere Zaken speelt daar al jaren een belangrijke rol in. Die rol zal alleen nog maar sterker worden.”
De wethouder wordt op haar wenken bediend. Voortaan zal elke editie tweemaandelijks gepresenteerd worden met een netwerkbijeenkomst in de businesslounge van Almere City FC.

 

Het vernieuwde Almere Zaken wordt komende vrijdag bezorgd bij Almeerse bedrijven met een KvK-inschrijving.

 

 

Artikel geplaatst op: 12 februari 2020 - 12:25

Gerelateerd

Delen