Ondernemersdag in stadhuis druk bezocht

De derde ondernemersdag in het stadhuis is op 23 november jongstleden druk bezocht. Ondernemers konden er kennis en inspiratie opdoen over het ondernemerschap. Organisator Yvonne Houtstra-Pieterson spreekt van een groot succes.

Foto: Fred Rotgans

 

De Ondernemersdag is een initiatief van het Ondernemersplein van de gemeente Almere en Ondernemersdagen.com. Voor het eerst werd de Ondernemersdag op een zaterdag gehouden. "Het was de hele dag erg druk" vertelt Yvonne Houtstra-Pieterson tevreden. "Er waren meer dan 450 mensen binnen en alle seminars en workshop waren zonder uitzondering voleldig bezocht."

 

Startups
Het stadhuis was zaterdag verdeeld in vier verschillende area's. Op de mode-area werden modeshows gegeven en konden ondernemers terecht voor kledingadvies. In de Startup area kregen oud-bezoekers van de Ondernemersdag Almere de gelegenheid om te laten zien welk bedrijf ze inmiddels zijn gestart na hun bezoek aan eerdere events.

 

Vragen
Op het Ondernemersplein konden bezoekers onder andere terecht met vragen over vergunningen, gemeentelijke informatieverstrekking, toezicht, handhaving en bedrijfsfinanciering. In de Kennis-area stonden tientallen kennispartners op het gebied van verzekeringen, (online) marketing, accountancy, advocatuur, financiën en huisvesting klaar staan om ondernemers verder te helpen.

 

Workshops
Ondernemers konden zich verder inschrijven voor diverse seminars en workshops. Dagvoorzitter was Joost Buitenweg, voormalig acteur bij Goede Tijden Slecht Tijden, die zelf ook zijn ondernemersverhaal deelde. Yvonne Houtstra Pieterson kijkt tevreden terug na deze geslaagde derde Ondernemersdag. "We hebben zoveel positieve feedback ontvangen van ondernemers, dat we trots zijn op wat we neer hebben gezet. Natuurlijk gaan we de dag nog evalueren, maar we kijken ook alweer vooruit naar de Ondernemersdag van volgend jaar."

Voor meer informatie: https://ondernemersplein.kvk.nl.

 

 

Artikel geplaatst op: 25 november 2019 - 15:00

Gerelateerd

Delen