Dag van de ondernemer op 15 november 2019

MKB-Nederland heeft speciaal voor ondernemers de ‘Dag van de Ondernemer’ uitgeroepen. Dit jaar vindt het evenement plaats op 15 november. Gemeente Almere heeft een speciaal programma voor ondernemers in elkaar gezet.

Trendwatcher Richard van Hooijdonk (Foto: aangeleverd gemeente Almere)

 

Het programma op de 'Dag van de Ondernmer' start om 9.00 tot 12.00 uur op het Ondernemersplein Almere met een inloopspreekuur voor startende ondernemers. Er zal een informatiemarkt klaar staan, waar alle vragen gesteld kunnen worden als startende ondernemer. De KvK en het Zelfstandigenloket Flevoland zitten ook gevestigd op het Ondernemersplein.

 

Netwerkborrel

Voor ondernemers die hun kennis en netwerk wil verbreden is er de inspiratiesessie en netwerkborrel vanaf 16.30 uur.In samenwerking met de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) wordt deze inspiratiesessie met trendwatcher Richard van Hooijdonk georganiseerd.Vam Hooijdonk is een ervaren spreker, trendwachter en futurist biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop Nederlanders ondernemen. Tijdens deze inspiratiesessie komen er vragen aan de orde over hoe technologie de toekomst van het bedrijfsleven kan inspireren en veranderen. Aansluitend is er een netwerkborrel

 

 

Programma

16.30 uur Inloop lezing / netwerkborrel

17.00 uur Toespraak wethouder Maaike Veeningen

17.05 uur Start lezing trendwachter Richard van Hooijdonk

17.45 uur Start Netwerkborrel

19.00 uur Einde programma 

 

De inspiratiesessie en de netwerkborrel vinden plaats in het Stadhuis van Almere vanaf 16.30 uur. Beide zijn gratis te bezoeken.

 

Meer informatie: https://ondernemersplein.almere.nl/agenda/event/mkb-dag-van-de-ondernemer/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel geplaatst op: 12 november 2019 - 13:24

Gerelateerd

Delen