Burger King terug in Almere dankzij Facebooklobby

STAD CENTRUM – Hamburgerrestaurant Burger King keert 13 augustus terug in Almere. De terugkeer is volgens managing director Hans Miete het gevolg van een Facebooklobby.

Burger King had ooit twee vestigingen in Almere: bij het station en in het pand van bioscoop Kinepolis. Een aantal jaar geleden trok het hamburgerrestaurant zich terug. Komende dinsdag, 13 augustus keert het restaurant weer terug in het pand van Kinepolis op Forum 18. Volgens Managing Director Hans Miete is de terugkeer het gevolg van een lobby op Facebook. “De verzoeken op Facebook om weer een Burger King in Almere te openen zijn ons niet ontgaan en we konden dit natuurlijk niet negeren.”

Het nieuwe restaurant opent om 11.00 uur haar deuren. In totaal biedt het restaurant plaats aan 100 gasten in het restaurant en op het terras. De vestiging krijgt ook een koffiecafé. Met de rentree van Burger King telt het concern nu 66 vestigingen in ons land.. Het is de op één na grootste fastfood-hamburgerketen ter wereld, vooral bekend van de Whopper.

Artikel geplaatst op: 08 augustus 2019 - 12:12

Gerelateerd

Delen