Personele wijzigingen bij VNO-NCW

Sinds 1 juli is Rob Dal bij VNO-NCW Midden gestart als nieuwe regiomanager voor de regio’s Flevoland en VeluweVallei. Rob volgt Herald Immink op. Bij VNO-NCW Midden is Marcel Hielkema benoemd tot nieuwe voorzitter.
Rob (34) woonachtig in Apeldoorn, is de afgelopen 15 jaar actief geweest in de financiële dienstverlening. Als financieel adviseur bij verschillende Rabobanken op de Veluwe heeft hij veel particulieren en ondernemers in de regio kunnen helpen met financiële vraagstukken. “Ik geloof sterk in de relatie en een goed netwerk”, zegt Dal. “Als regiomanager hoop ik invulling te geven aan de groeiagenda die voor de regio’s zijn opgesteld. Waar de regio VeluweVallei mij bekend is door mijn werkervaring, heb ik ook veel zin om het voor mij ‘onbekende’ Flevoland te ontdekken.”
Bij VNO-NCW Midden is Marcel Hielkema officieel benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Marcel Hielkema (49) heeft naast veel bestuurlijke ervaring een brede achtergrond in het bedrijfsleven en andere sectoren. De nieuwe voorzitter wil meer input ophalen bij de leden. “Daarnaast wil ik bedrijven, die wij wel vertegenwoordigen en die baat hebben bij onze belangenbehartiging, motiveren om zich bij ons aan te sluiten en samen op te trekken. Tenslotte denk ik dat we in Den Haag nog beter onze stem kunnen laten horen; te vaak ligt de focus op de Randstad, daar waar onze regio toch echt het centrum van het land is.”
Artikel geplaatst op: 14 juni 2019 - 11:49

Gerelateerd

Delen