Certificaten voor sponsors Mooi Zo Goed Zo

De stichting Mooi Zo Goed Zo heeft onlangs certificaten uitgereikt aan drie sponsors: Almere City FC, Weet hoe je leeft en Almeer Notaris.

Foto: Fred Rotgans


Mooi Zo Goed Zo verbindt vraag en aanbod vanuit de Almeerse samenleving met bedrijven/organisaties en vice versa. Dit gaat met gesloten beurs. Bedrijven bieden vaak materialen aan die een tweede bestemming krijgen of kosteloos diensten. In 2018 werden 140 matches gemaakt. Zonder sponsoring vanuit het bedrijfsleven was dit uiteraard niet mogelijk geweest. Om de bedrijven die zich in 2018 extra hebben ingezet in het zonnetje te zetten organiseerde Mooi Zo Goed Zo een event in Reigers Inn.


Certificaat
Van alle zakelijke relaties werden er negen genomineerd voor een certificaat. Hiervan hebben drie bedrijven en organisaties er één mogen ontvangen. Dit waren: Almere City FC, Weet hoe je leeft en Almeer Notaris. Zij waren allen aanwezig op het event. De overige aanwezige genomineerden waren de Gemeente Almere en Univé. De certificaten werden uitgereikt door wethouder Maaike Veeningen. Na de uitreiking konden twee projecten hun vragen aan het publiek stellen, dit werd gedaan onder leiding van een veilingmeester. Die rol werd vervult door Monique van der Plas, Programmanager van de Floriade.

Artikel geplaatst op: 05 juni 2019 - 14:19

Gerelateerd

Delen