Inspiration Academy met Ali B bij Almere City FC 

Almere City FC organiseert maandag 27 mei een nieuwe Inspiration Academy met Ali B als 'local hero'. De Almeerse rapper sprak de voetballers onlangs tijdens de play-off wedstrijd tegen Cambuur nog aanmoedigend toe in de deuropening van de kleedkamer.


In het Yanmar Stadion vindt maandag 27 mei een inspirerend programma plaats om gedreven werkzoekenden te vinden die geschikt zijn om binnen de multinational te functioneren.
Tijdens de Almere Inspiration Academy helpt Almere City FC om de werkzoekende Almeerders een baan te laten vinden door het brede netwerk van de club met de mensen te delen. Voiceworks, maatschappelijk partner van Almere City FC, grijpt de Inspiration Academy aan om Almeers talent te vinden en daarmee haar openstaande vacatures in te vullen met ambitieuze Almeerders.

Laagdrempelig
De opzet van deze meet-up is laagdrempelig en daarmee een mooie kans voor geïnteresseerden om direct in contact te komen met medewerkers van Voiceworks over concrete mogelijkheden voor banen of stages, zonder sollicitatie vooraf. En dat allemaal in een leuke omgeving waarin alle deelnemers met hapjes en drankjes worden ontvangen en worden geïnspireerd door de sprekers.

Workshops
De avond wordt afgetrapt met een introductie van het bedrijf Voiceworks, waarna Ali B. een inspirerend en motiverend verhaal vertelt over Almere. Aansluitend geven medewerkers van Voiceworks interessante workshops en vertellen ze je alles over de mogelijkheden. Daarnaast horen zij natuurlijk graag iets meer over jou en naar welk werk je zoekt. Is er een match? Dan volgt die avond misschien wel meteen een afspraak voor een vervolggesprek.


Vervolg op eerder succes
Begin dit jaar vond de eerste Almere Inspiration Academy plaats bij Almere City FC. Georganiseerd in samenwerking met Rent A Butler. Het Almeerse bedrijf Alfen trad op als gastheer en Hedwiges Maduro was aanwezig om een inspirerend verhaal te vertellen aan de hand van zijn voetbalcarrière. ,,Durf te falen en wees eigenwijs’’ was toen de boodschap.
Over Voiceworks
Voiceworks heeft haar hoofdkantoor in Almere en heeft vestigingen in meerdere Europese landen. Met meer dan 600 medewerkers bieden zij slimme en effectieve producten en diensten op het gebied van bereikbaarheid. Meer informatie over Voiceworks, dat bovendien ooit is opgestart door Almeerders, is uiteraard te vinden via https://voiceworks.com/nl.

Aanmelden?
Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar mvo@almerecity.nl

Programma maandag 27 mei:
18.30 uur: Inloop
19.00 uur: Opening door Almere City FC
19.10 uur: Introductie Voiceworks
19.30 uur: Korte pauze
19.35 uur: Inspirerende speech Ali B.
20.05 uur: Korte pauze
20.10 uur: Workshops vanuit Voiceworks
20.45 uur: Afsluiting met een borrel

Artikel geplaatst op: 20 mei 2019 - 13:19

Gerelateerd

Delen