Burger King komt terug naar Almere

STAD CENTRUM – Burger King komt terug naar Almere. Door de enorme vraag van vele Whopper-fans wordt deze zomer een nieuwe vestiging van het hamburgerrestaurant geopend in Almere Centrum.

(Foto: aangeleverd)


Burger King vertrok vijf jaar geleden uit Almere. Het pand naast de bioscoop op het Forum werd daarna ingenomen door fastfoodrestaurant King of the Ribs, maar die ging in september 2018 failliet. Nu keert Burger King op veler verzoek weer terug naar het Forum. "We kunnen niet wachten om weer een restaurant te openen in het stadshart van Almere", verklaart Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland. "We hebben gemerkt dat de mensen in Almere ons enorm misten en hoopten dat Burger King zou terugkeren. Daar is zelfs een Facebook pagina voor opgericht!’’
Het restaurant krijgt 75 zitplaatsen en orderkiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen. Verder wordt het restaurant ook uitgerust met veel stopcontacten en gratis wifi.
De nieuwe vestiging in Almere is onderdeel van de ambitieuze groeiplannen van de Amerikaanse hamburgerketen. Burger King Almere zal het 66e restaurant zijn in Nederland.

Artikel geplaatst op: 16 mei 2019 - 06:41

Gerelateerd

Delen