Column VBA - Voortzetten en uitbreiden

De Algemene Leden Vergadering (ALV) van de VBA werd op 27 november 2018 gehouden in het prachtige nieuwe pand van ROC Flevoland in Almere Poort. Na afloop van de ALV werd aan twee studenten van ROC Poort een cheque uitgereikt die symbool staat voor een VBA-studentenlidmaatschap.

Alle laatste jaarstudenten van ROC Flevoland en Windesheim kunnen zich hiervoor kosteloos aanmelden. Op deze manier moedigen we jonge ondernemers aan om lid te worden van de VBA, zodat we jong en oud ook met elkaar kunnen verbinden. Deze gelegenheid was ook hét moment om de nieuwe themakring Onderwijs & Arbeidsmarkt te introduceren en we hopen hierin naast ervaren VBA-leden ook veel studentleden terug te zien. Bestuurslid Mark Vlasblom heeft deze themakring in zijn portefeuille en u kunt zich nu ook voor deze themakring aanmelden.

Als ik terugkijk op ons verenigingsjaar, dan hebben we weer mooie activiteiten georganiseerd en nuttige contacten gelegd. Dit zetten we respectievelijk voort en we breiden deze verder uit. Als u voor 2019 ook een activiteit wilt (mede)organiseren of een goed idee heeft ten behoeve van onze vereniging, dan horen we dat echt heel graag. Misschien wordt dit wel uw goede voornemen voor het nieuwe jaar? Welk goed voornemen u natuurlijk ook maakt, ik wens u alle kracht om dat vol te houden. Daarbij wens ik u hele fijne kerstdagen en een voortvarend en gezond 2019. Hopelijk zie ik u op de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2019. Ik kijk er naar uit.

Kimberley Valentien
Voorzitter VBA

Artikel geplaatst op: 13 december 2018 - 06:31

Gerelateerd

Delen