Studenten halen ouderen op voor thuiswedstrijden Almere City FC

Almeerse ouderen worden door voetbalclub Almere City FC bij iedere thuiswedstrijd opgehaald door een busje, bestuurd door studenten. Leuk voor de ouderen, maar ook voor de studenten die als tegenprestatie toegang krijgen tot het zakelijke netwerk van de club.
Ouderen op de tribune van Almere City FC: iedereen wint. (Foto: aangeleverd)

Met haar maatschappelijk programma ‘Almere & the City’ organiseert de voetbalclub activiteiten die goed zijn voor club en stad. En draagt Almere City FC zo actief bij aan een leuker, veiliger en gezonder Almere. Het project ‘Alle routiniers verzamelen’ is er binnen dit programma op gericht om ouderen in Almere te activeren en een leuke avond te bezorgen. Verschillende Almeerse studentverenigingen halen daarom, namens Almere City FC, voor elke thuiswedstrijd met een busje een groep ouderen op voor een gratis en volledig georganiseerd bezoek aan een wedstrijd in het Yanmar-stadion. Na gezellige praatjes en een spannende wedstrijd stappen de ouderen weer in de bus om thuis afgezet te worden.
Netwerk

Met ‘Alle routiniers verzamelen’ zoekt Almere City FC een verbinding waar iedereen bij wint. Voornamelijk natuurlijk voor de ouderen, maar ook voor de studenten in Almere. Met de samenwerking krijgen de studenten speciale studentenacties tijdens thuiswedstrijden en toegang tot het zakelijk netwerk van de club. Zij vergroten met hun hulp in dit project de mogelijkheden van hun verenigingen en de waarde richting hun leden. Zij onderschrijven de doelstellingen van ‘Almere & the City’ en zien voor hun eigen vereniging in dit project ook concrete mogelijkheden om eigen groeiambities in te vullen.
Belangrijke dragers van dit sociale programma van Almere City FC zijn presenting partners Rabobank Almere en Voiceworks.
Artikel geplaatst op: 13 oktober 2018 - 11:14

Gerelateerd

Delen