Win je Winkel
Is jouw idee top? Test het in je eigen shop

ALMERE – Wie al een tijdje rondloopt met een goed idee voor een winkel maakt nu kans dat idee werkelijkheid te laten worden. Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere roept mensen op hun briljante winkelidee te delen. De inzender van het beste idee krijgt drie maanden lang een gratis winkelruimte in Almere Centrum ter beschikking waar het concept kan worden getest.
Een succesvolle winkel begint bij een goed plan. Dit sneuvelt vaak als het vinden van een geschikte winkelruimte een lastige opgave blijkt. De ondernemers van Almere Centrum willen creatieve ideeën graag de kans geven. Onder de noemer ‘Win je Winkel’ wordt iedereen die een bijzonder of ludiek idee heeft voor een winkel aangemoedigd zich te melden. Een jury buigt zich over de inzendingen en kiest drie genomineerden die hun idee persoonlijk mogen pitchen. De uiteindelijke winnaar krijgt vanaf half oktober een flinke winkel van bijna 100m2 aan de Zadelmakerstraat beschikbaar gesteld voor een periode van drie maanden. Hij/zij betaalt alleen een bijdrage in de servicekosten en verbruik van water en elektra.
Pioniersstad
Martin Ort, directeur van de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere: “Almere is altijd een pioniersstad geweest. Dat zie je ook terug in het aanbod bijzondere concepten in Almere Centrum. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017-2020. Om ook ideeën die anders misschien nooit zouden worden uitgevoerd een kans te geven, organiseren we deze wedstrijd. We hopen veel bijzondere aanmeldingen te mogen ontvangen”.
Op almerecentrum.nl/winjewinkel staat hoe mensen zich kunnen aanmelden. Dat kan nog tot 16 september.
Artikel geplaatst op: 06 september 2018 - 12:06

Gerelateerd

Delen