Debby Toorenaar Flevolandse Zakenvrouw 2018

De Almeerse Debby Toorenaar is donderdag 21 juni na een feestelijke en spannende finale uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2018.

In de categorie ZP (zelfstandige professional) nam de Almeerse Debby Toorenaar van Media Missie vol ongeloof en emotie de prijs in ontvangst. De jury, onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter roemt het feit dat zij heel Flevoland op de kaart heeft gezet met haar promofilm, die volledig met sponsoring tot stand is gekomen. “Ik hoop dat mensen trots zijn op wat ik heb gedaan voor de provincie. Ik ga nu waarschijnlijk een nieuw avontuur in en voel vooral heel veel blijdschap”.

Sifra Douma van Ukje.nl uit Lelystad werd uitgeroepen tot beste vrouwelijke ondernemer in de categorie MKB. Sandra Rossen van Dierenkliniek Almere Stad kon zich geen betere prijs wensen dan die van publiekslieveling: “Dit is mijn favoriete prijs. Ik hoop dat het publiek net zo genoten heeft als ik.”


60 kandidaten

In totaal waren er voor de verkiezing 60 kandidaten voorgedragen. Op basis van interviews, bedrijfsbezoeken, boekenonderzoeken en presentaties werden de kandidaten beoordeeld, met de finale als beslissend moment. De zes genomineerde zakenvrouwen kregen elk 2 minuten het podium om jury en publiek te overtuigen van hun kwaliteiten.
Het was de zevende keer dat het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de verkiezing organiseert. Voorzitter Marga Janse: “vrouwelijke ondernemers zijn vaak veel te bescheiden in wat ze doen. Met de verkiezing willen we powervrouwen die een mooi bedrijf hebben opgebouwd een podium geven.”

 

Artikel geplaatst op: 22 juni 2018 - 11:00

Gerelateerd

Delen