Almeerse ondernemers genomineerd voor titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar

De namen van alle genomineerden die meedingen naar de titel Flevolandse Zakenvrouw 2018 zijn onlangs bekendgemaakt. Liefst vier van de zes genomineerden komen uit Almere. Aan het traject ging een gedegen selectie vooraf door een kritische, deskundige jury. Zelfs bedrijfsbezoeken werden afgelegd om een goed beeld te krijgen van de deelnemende bedrijven.

Tijdens de bloedspannende verkiezingsavond op 21 juni a.s. zullen de zes genomineerde ondernemers pitchen voor de categorie: MKB of ZP. Het publiek kan die avond haar lieveling kiezen. Zangeres Marga Bult zorgt met haar optredens voor een extra vrolijke noot tijdens het feest, dat na afloop tot in de kleine uurtjes gehouden wordt.

 

Over de verkiezingen

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt dit jaar aan twee winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. De verkiezingsavond volgt op een strenge selectie en bedrijfsbezoeken door een onafhankelijke jury. Voorzitter Marga Janse vertelt: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Vrouwen zijn namelijk veel te bescheiden in wat ze doen. Met de verkiezingen geven we hen een podium. Dit jaar is ons feest op 21 juni in 't Voorhuys in Emmeloord. Dat is een hele ‘happening’ waar je gewoon bij moet zijn!”

 

Toegangskaarten voor de feestelijke verkiezingsavond Kom ook op 21 juni naar theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Bewonder de rode loper en feest mee na de spannende pitches. Ook mannen zijn van harte welkom. Toegangskaarten kosten 30, - euro pp voor zowel leden als niet-leden. Aanmelden voor deze avond kan via www.flevolandsezakenvrouwen.nl

Artikel geplaatst op: 11 juni 2018 - 20:16

Gerelateerd

Delen