Elsa opent ijsbaan Forum

STAD CENTRUM – Wethouder Mark Pol en Olivier Sabbé, voorzitter van de ondernemersvereniging Stadshart Almere (OVSA), hebben zaterdag officieel de schaatsbaan geopend. Een ware ijsprinses hielp mee bij het doorknippen van een blauw lint.

Sinds afgelopen zaterdag kan er geschaatst worden op echt ijs op het Forum. (Foto: Yannick van de Wijngaert)

 

Tot en met 14 januari kan er geschaatst worden op echt ijs op de schaatsbaan van Winter Village Almere op het Forum. Na een optreden van de ijsprinses werd er dit weekend al veel geschaatst.

De hele maand december organiseren diverse ondernemers in Almere Centrum speciale acties voor War Child. Zo maakt Banketbakkerij Schep speciale War Child-tompoucen. De opbrengst hiervan is voor War Child. Ook staan er bij veel ondernemers in Almere Centrum spaarpotten op de toonbank zodat het winkelend publiek donaties voor War Child kan doen.

 

‘Feestshoppen’

Het hele weekend in Almere Centrum stond in het teken van feestshoppen. Naast de opening van de schaatsbaan en de start van de spaaractie voor War Child, konden bezoekers deelnemen aan workshops georganiseerd door de winkeliers. Gekochte cadeaus werden gratis ingepakt bij de inpakbus op de Citadel.

Komend weekend is er live kerstmuziek met diverse koren op de straten en pleinen in het centrum. Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn er gratis knutselactiviteiten voor kinderen op de Esplanade.

 

Klantenkaart

Entree voor twee uur schaatsen inclusief schaatshuur kost 7 euro. Op vertoon van de Almere Centrum Klantenkaart kost een bezoekje 3,50 euro. De Almere Centrum Klantenkaart kan gratis worden aangevraagd via almerecentrum.nl en opgehaald bij VVV Almere aan De Diagonaal 199.

Artikel geplaatst op: 18 december 2017 - 16:55

Gerelateerd

Delen