Column VBA
Trots

U ziet voor u een trotse ondernemer en de nieuwe voorzitter van de VBA. Ik ben trots op het feit dat ik onderdeel ben van dit VBA-bestuur dat voortgaat op de weg die het met elkaar is ingeslagen. Wij pakken nu de kans om die weg te plaveien en gezamenlijk met de leden een route verder uit te stippelen naar de toekomst. Vóór, door en met elkaar, geldt te meer voor de VBA.
Ik zie het oprecht als een voorrecht om me in deze rol in te zetten voor een vereniging die op geheel eigen, maar krachtige wijze bijdraagt aan de maatschappelijke ontwikkeling van onze stad Almere. Daarvan word ik blij en ik hoop dat u er, net als ik, veel positieve energie van gaat krijgen. De VBA is in beweging en als ik mag afgaan op de grote opkomst tijdens onze Algemene Leden Vergadering, eind november in de Bierfabriek in het centrum van Almere, merkt u dit ook.
Trots ben ik ook op het feit dat steeds meer leden zich thuis voelen bij de VBA. Dat is te zien in de groei die ontstaat op allerlei vlakken. We groeien niet alleen in omvang, maar ook in diversiteit en kwaliteit. Dat is ook te merken aan de Themakringen die als het ware de ledematen zijn van de VBA. Het bestuur ziet dat leden er plezier en energie van krijgen om zowel binnen als buiten hun eigen vakgebied actief te zijn voor de vereniging. Belangrijk vind ik steeds dat het plezier om je voor de VBA in te zetten voorop blijft staan. Vanuit die energie ontstaan de mooiste dingen. Dat er steeds nieuwe Themakringen als paddenstoelen uit de grond komen, is daar het levende bewijs van.
Als laatste, maar wellicht als belangrijkste, ben ik trots op de andere bestuursleden van de VBA. Zij zijn allen uniek in hun kracht, kennis en ervaring. Zij versterken elkaar niet alleen in functie, maar ook qua persoonlijkheid en achtergrond. Het VBA-bestuur bestaat uit een sterke mix van ondernemende mensen variërend in functie, van ZP-er tot directeur.
In ons Jaarplan 2018 gaven we al onze speerpunten aan die blijk geven van onze ambitie om te groeien en om door te ontwikkelen. Enthousiasme en inzet is de brandstof en positieve energie die we daaruit zullen terugkrijgen. Rest mij niets anders dan u voor 2018 alleen maar goeds te wensen.
Kimberley Valentien

Voorzitter VBA
Artikel geplaatst op: 04 december 2017 - 06:16

Gerelateerd

Delen