Ondernemersevent: groei€n na de start

Hoe kan het groeipotentieel van een bedrijf benut worden? Hoe kunnen groeikansen herkend worden en hoe kan dit financieel mogelijk gemaakt worden? Dat wordt woensdag 8 november uitgelegd tijdens het ondernemersevent Groei€n na de start, de volgende stap in ondernemen.


Spraakmakende sprekers nemen de aanwezigen mee in de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van groeikansen voor ondernemers. Er wordt uitgelegd hoe groeikansen gefinancierd kunnen worden.
Na het centrale gedeelte van het programma is er volop gelegenheid om tijdens de Financieringsmarkt kennis te maken met aanbieders van allerlei vormen van financiering waaronder bancair krediet, crowdfunding, informal investment en microfinanciering. Op vrijblijvende basis worden ook persoonlijke financieringsplannen besproken.
Stuur vóór 12 oktober a.s. jouw plan naar Kenniscentrum-Bedrijfsfinanciering@almere.nl en de adviseurs van het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering Almere nemen contact met je voor verdere afstemming.
De bijeenkomst op woensdag 8 november is voor alle Almeerse ondernemers met de ondernemingsleeftijd van 0 tot 5 jaar (middenbedrijf, kleinbedrijf, nieuw, bestaand, groot, klein, innovatief, alle sectoren). Het wordt van 15.30 tot 19.30 uur gehouden in de Burgerzaal van het stadhuis, ingang Landdroststraat. Aanmelden kan via deze link 

Artikel geplaatst op: 04 oktober 2017 - 09:10

Gerelateerd

Delen