Flevoziekenhuis organiseert ‘Vind je baan in 1 dag’ voor zorgverleners

Het Flevoziekenhuis organiseert op zaterdag 30 september het evenement ‘Vind je baan in één dag’. Het ziekenhuis organiseert deze dag om op een verrassende en snelle manier kennis te maken met nieuwe collega’s. Het gaat om collega’s voor diverse functies binnen de zorg.

Foto: Fred Rotgans


Margret Huisman, manager HR: “Wie een CV opstuurt en aan het gevraagde profiel voldoet, ontvangt een uitnodiging voor deze dag. We maken kennis met de kandidaten tijdens de selectiegesprekken." Het is mogelijk dat kandidaten dezelfde dag nog met een arbeidscontract de deur uit lopen.”
Het Flevoziekenhuis heeft onder meer vacatures voor verpleegkundigen op de Spoedeisende hulp, Hartbewaking (CCU), Intensive care en Neonatologie. Voor de operatiekamers zijn er vacatures voor OK-assistent Chirurgie en anesthesiemedewerker. Er is ook ruimte voor algemeen verpleegkundigen, gipsverbandmeesters en een vasculair diagnostisch laborant. De sollicitatiedag richt zich specifiek op de werving voor deze functies. Iedereen die heeft gesolliciteerd en een uitnodiging voor deze dag hebt ontvangen is welkom.
Op de website www.flevoziekenhuis.nl/vindjebaanin1dag staat vermeld om welke functies het precies gaat. Voor 15 september moeten de CV's zijn ingediend via de website. Kandidaten spreken tijdens deze dag collega’s van HR en de afdeling waar ze willen gaan werken.


Opleidingsziekenhuis


Het Flevoziekenhuis biedt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg voor inwoners van Almere en de brede regio. Het ziekenhuis doet dit in nauwe samenwerking met het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en zorgverleners in de eerste lijn. Het Flevoziekenhuis is opleidingsziekenhuis voor negen specialismen en leidt ook verpleegkundigen en ondersteuners op. Margret Huisman: “Het ziekenhuis heeft de dynamiek van een groeiend opleidingsziekenhuis met regionale functie en ademt de sfeer van een stadsziekenhuis.”

Artikel geplaatst op: 09 augustus 2017 - 10:32

Gerelateerd

Delen