ACM - Evenementen & Kansen

Het evenementenseizoen staat weer voor de deur! Bij elkaar gaan er ruim 700.000 mensen per jaar naar een evenement in Almere. Iets om trots op te zijn, en de slimme ondernemer ziet natuurlijk kansen. En terecht. Partnerships met evenementen bieden bij uitstek mogelijkheden voor bedrijven:


- verhogen van je naamsbekendheid
- interactie met de doelgroep
- originele relatie-management activiteiten
- laten zien waar je voor staat als bedrijf
- betrokkenheid bij de stad tonen
Een sympathieke en slimme manier dus om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Almere telt een flink aantal grote evenementen. Met tienduizenden bezoekers en vaak bijzondere mogelijkheden om met klanten en medewerkers gave ervaringen op te doen. Het is echt iets om samen naar uit te kijken. En het mooiste is dat evenementen daadwerkelijk iets toevoegen aan de stad. Je maakt daarmee als bedrijf op een heel directe manier Almere nog leuker, bruisender en bekender. Zowel je medewerkers als klanten zullen dat waarderen!
Hiernaast staan ter illustratie drie grote Almeerse evenementen genoemd met een paar voorbeelden van wat er mogelijk is als partner of sponsor. Uiteraard is er meer: de hele evenementenlijst, sponsorproposities en contactpersonen zijn te vinden op: www.almere-citymarketing.nl/evenementen
Lijkt het u interessant maar wilt u eerst eens met iemand van Almere City Marketing spreken? Dat kan natuurlijk ook. Mailt u mij op info@almere-citymarketing.nl of bel naar 036-5485048 en vraag naar Nik Smit of Tim Beldman.
We kijken uit naar een succesvol evenementenseizoen met veel samenwerking en plezier!


Nik Smit


directeur Almere City Marketing

Artikel geplaatst op: 02 maart 2017 - 06:01

Gerelateerd

Delen