Bert Gijsberts wordt spil in VBA-Floriadekring

Oud-gedeputeerde Bert Gijsberts wordt de spil in de Floriadekring van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA). Ook gaat Gijsberts het sponsornetwerk '2022 Vrienden' vlot trekken.


De Floriade moet nu echt van de grond gaan komen en Gijsberts wordt gezien als de man die daar als programmamanager een forse bijdrage aan kan leveren. Gijsberts was jarenlang directeur van een groenbedrijf en namens de VVD ook gedeputeerde bij de provincie. Een ziekte wierp hem enige tijd terug, maar deze nieuwe klus lijkt hem op het lijf geschreven. VBA-voorzitter Hans Marsé: “De VBA en de Floriade BV zien in Gijsberts een echte bruggenbouwer met veel ervaring, zowel als bestuurder als ondernemer. Hij heeft de afgelopen weken samen met de betrokkenen hard gewerkt aan deze constructie en voorziet de komende tijd een energieke en zinvolle samenwerking met de Floriade. En ook Gijsberts heeft zin in de nieuwe uitdaging. “Deze constructie geeft veel vertrouwen, mijn belangrijkste taken zijn om reële kansen duidelijk te maken, aan goed verwachtingsmanagement te doen en het enthousiasme te combineren met een hands on - mentaliteit waardoor we slagen kunnen maken.”
Met deze twee nieuwe initiatieven gaat het eerdere ondernemersinitiatief ‘Vrienden van de Floriade’ verdwijnen, het wordt onderdeel van de nieuwe kring. De Floriade BV juicht de samenwerking toe en ziet de VBA Floriadekring als ideale partner voor het regionale bedrijfsleven. “We misten een praktisch team waarmee we wekelijks kunnen schakelen, met deze nieuwe loot aan de VBA-boom zien we dat nu geweldig ingevuld”, aldus financieel directeur Jan Willem Griep. “Daarbij is het een ijzersterke combinatie met ons idee voor het sponsornetwerk 2022 Vrienden dat we in mei hebben gelanceerd.”

Aan de slag


Met zijn ervaring en uitgebreide netwerk gaat Bert Gijsberts de komende tijd aan de slag om een goed proces in te richten. Wat de VBA en de Floriade BV betreft is de timing uitstekend. Jan Willem Griep: “We horen veel ondernemers vragen naar concrete zaken, maar ik kan je uit ervaring vertellen dat deze editie van de Floriade juist enorm op tijd is met het verbinden van ondernemers. We gaan elkaar onder de bezielende leiding van Bert gauw ontmoeten, of het nu als opdrachtnemer, meedenker of sponsor is.”

Artikel geplaatst op: 04 oktober 2016 - 11:50

Gerelateerd

Delen