WTC Conference Center: succes verzekerd

De ambiance van het Conference Center in het imposante World Trade Center is een garantie voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Zeker omdat het WTC werkelijk de volledige organisatie van een evenement kan verzorgen.

“Het WTC Conference Center telt twaalf goed geoutilleerde vergaderruimtes met een totaal oppervlak van 1650 m2”, zegt directeur Fons van der Ham. “Het WTC staat natuurlijk per definitie garant voor een fantastische ambiance, maar we bieden onze huurders veel méér dan uitsluitend een ideale vergaderruimte. Wij bieden volledige turn-key oplossingen: alles wat fysiek mogelijk is kan ook gerealiseerd worden.”

Wie dus een zakelijke bijeenkomst in het WTC Conference Center organiseert kan ervoor kiezen om ook de organisatie er omheen uit handen te geven: het versturen van de uitnodigingen, de catering, het nabellen van de bezoekers of het versturen van een bedankje. Van der Ham: “Het WTC staat voor kwaliteit op topniveau. Dat betekent dat wij met de klant meedenken om de bijeenkomst te laten slagen. Van basisidee tot gegarandeerd succes.”

Om die reden maken gerenommeerde bedrijven en organisaties graag gebruik van het Conference Center. Maar ook voor kleinere bijeenkomsten is het WTC Conference Center ideaal. “We kunnen hier bijeenkomsten organiseren van 8 tot 225 personen”, zegt Van der Ham. “En qua prijsstelling zijn we sterk concurrerend met andere locaties in Almere. Uiteraard zijn alle zalen voorzien van geavanceerde AV-middelen, temperatuurregeling en gratis WiFi.”

Meer informatie is verkrijgbaar via 036-5482502  of meeting@wtcalmere.nl. Het is altijd mogelijk om een rondleiding aan te vragen.

Artikel geplaatst op: 08 september 2014 - 11:49

Gerelateerd

Delen