WTC Business Center: zakendoen op niveau

Steeds meer kleine en grote bedrijven huisvesten zich onder het dak van het 120 meter hoge World Trade Center in Almere. Niet verwonderlijk, want in de sterk concurrerende huurprijs van het WTC Business Center zijn enorm veel voorzieningen volledig inbegrepen.

“Huurders kunnen in het WTC Business Center rekenen op een royaal servicepakket inclusief telefoon, Wi-Fi en andere voorzieningen. Het is volledig plug & play, zegt directeur Fons van der Ham van WTC Almere. “En het imposante WTC geeft ieder bedrijf natuurlijk een fantastische uitstraling, zeker voor wie internationaal wil zakendoen.”

Het WTC Business Center is gevestigd op de tweede etage van het WTC. Units zijn al te huur vanaf 36 m2. Van der Ham:  “In deze hoogwaardige omgeving kunnen huurders gebruik maken van de gezamenlijke pantry, de goed geoutilleerde vergaderkamers en de ruime lounge. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van het WTC Conference Center en het WTC restaurant.”
Het ‘wauw-gevoel’ dat het WTC bij bezoekers oproept straalt uit naar de huurders, zo blijkt. “Gasten die zich voor een bedrijf in de lounge van het WTC melden komen natuurlijk wel ergens bínnen”, aldus Van der Ham. “Het is een beleving. Dat is toch wel even anders zakendoen dan in een kantorenverzamelgebouw. Onze huurprijzen zijn sterk concurrerend en huurcontracten zijn uiterst flexibel. Huren kan al voor een periode van 1 jaar.”


Ideale ligging
Het WTC Almere ligt bijna op de meest ideale plek in Nederland. Vanuit alle richtingen is de locatie gemakkelijk bereikbaar. Met de auto, want de parkeergarage beschikt over maar liefst 1.500 parkeerplaatsen, maar ook met de trein. Het WTC ligt immers pal naast het station Almere CS en is dus perfect te bereiken met het openbaar vervoer. 

 

Anderen over WTC Business Center

Loko IT-specialisten
Het WTC Business Center is voor onze organisatie ideaal als vestigingsplaats. Wij doen veel zaken met bedrijven die internationaal en flexibel werken en dus ook in het pand gevestigd zijn. Daarnaast is het binnen Almere de meest representatieve en inspirerende bedrijfslocatie die er is.”

Ferry Schrijnewerkers
Directeur Loko IT-specialisten


Reddata
Het WTC Business Center profileert zich in alles op het All In-concept. Het is enorm goed gefaciliteerd. Wij kunnen ons dus volledig focussen op ons werk. Daarnaast heeft het WTC een aantrekkelijke businessclub en maken huurders onderling heel snel en heel makkelijk contact met elkaar. We maken daardoor graag gebruik van elkaars diensten.

Eelco Orsel
Commercieel directeur Reddata

Artikel geplaatst op: 30 juni 2014 - 13:40

Gerelateerd

Delen