WTC Conference Center

Het World Trade Center met zijn 120 meter hoge toren is een markant herkenningspunt in Almere. De aantrekkende economie vertaalt zich in een sterke toename van het aantal huurders en gebruikers. Zonder meer uniek is het WTC Conference Center; een bezoek is een belevenis op zich.


“Het WTC Almere Conference Center op de 1e en 29e verdieping is dé ideale plek voor iedere bijeenkomst. Het moderne en imposante gebouw geeft bezoekers onmiddellijk een ‘wauw-gevoel’. De twaalf vergaderruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. In het Conference Center zijn vergaderingen mogelijk van groepen tot 225 personen”, vertelt directeur WTC Almere, Fons van der Ham.
“Welke bijeenkomst of vergadering u ook voor ogen heeft, het WTC Conference Center past als een comfortabele jas”, zegt Van der Ham. “Of het nu gaat om een congres, bijeenkomst, evenement, lunch of receptie, succes is verzekerd. De ruimtes kunnen op maat worden gemeubileerd en ingericht, zodat ze precies aansluiten bij het doel van de bijeenkomst. Uiteraard zijn ze voorzien van geavanceerde AV-middelen, Wi-Fi en vanzelfsprekend een top klimaatregeling.”
Bernd-Jan Bolwijn, Asset Manager WTC Almere: “Op dit moment breiden we onze dienstverlening verder uit met een nieuwe lounge en koffiebar. Een heerlijke ruimte om straks tussen de vergaderingen door even te kunnen werken met internet en goede koffie.”
Binnenkort is het ook mogelijk om exclusieve diners te organiseren op grote hoogte; bovenin het WTC kunnen bedrijven, en hun relaties, genieten van een topuitzicht en van een topdiner. Dit is de WTC Almere beleving op haar best: ‘The sky is the limit’.
Ideale ligging
Het WTC Almere ligt centraal in Nederland. Vanuit alle richtingen is de locatie gemakkelijk bereikbaar. Met de auto, want de parkeergarage beschikt over maar liefst 1.500 parkeerplaatsen, maar ook met de trein. Het WTC ligt immers pal naast het station Almere CS en is dus perfect te bereiken met openbaar vervoer.
Voelt u iets voor zo’n ‘top-experience’? Bel 036-5482502 of mail meeting@wtcalmere.nl voor meer informatie. Wilt u het eerst eens zelf ervaren, maak dan een afspraak voor een rondleiding!

WTC Almere: dé zakelijke netwerklocatie van Almere en de regio


World Trade Centers vormen wereldwijd belangrijke ontmoetingsplekken voor het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Van zzp’ers tot multinationals en van studenten tot bestuurders: WTC is er voor iedereen die ondernemen op de agenda heeft staan.
WTC Almere is de locatie voor vergaderen, een zakelijke lunch, een tijdelijke werkplek, secretariële ondersteuning, internationaal handelsadvies, opleidingen en de Business Club. En niet te vergeten: uw nieuwe kantoor in hét internationale visitekaartje van de regio Almere.
www.wtcalmere.nl

'Echt prettig en bijna alles is mogelijk'


"Wij ervaren het gebruik en de mogelijkheden van het vergadercentrum op de 1e etage van WTC Almere als zeer prettig. De vergaderzalen zijn comfortabel ingericht en voorzien van audiovisuele apparatuur. Ook ervaren wij de flexibiliteit van de cateraar als zeer goed."
- Marion Post, Facility Management Almere, LeasePlan Nederland N.V.
"Als huurder binnen WTC Almere maken wij regelmatig gebruik van het WTC Conference Center. Door de vele mogelijkhedn binnen het Conference Center kunnen wij onze UNIGLOBE franchise ondernemers altijd in stijl ontvangen. De vergaderfaciliteiten zijn compleet en bieden mogelijkheden voor diverse soorten bijeenkomsten en contactmomenten. Omlijst met een goede catering bieden wij altijd een warm welkom binnen WTC Almere."
- Cees Klinkenberg, Regional President UNIGLOBE Travel Holland

Artikel geplaatst op: 24 april 2014 - 16:00

Gerelateerd

Delen