Studiecentrum Minerva

Studiecentrum Minerva is een particulier opleidingsinstituut op het gebied van beveiliging. Sinds 2005 is het hoofdkantoor van het ruim zestig jaar oude bedrijf in Almere gevestigd.

Foto: Fred Rotgans


“Minerva is in 1950 opgericht door mijn vader”, zegt directeur mevrouw V. Gerritsen. “Wij waren de eerste die deze opleidingen aanboden in Nederland en nog steeds zijn we de grootste opleider in ons vakgebied. In de branche hebben wij een gerenommeerde naam.”
Minerva biedt in het hele land een breed aanbod van opleidingen op verschillende vlakken binnen de beveiligingswereld. “Dat varieert van beveiliger van panden of personen tot monteur- of technicus van beveiligingsinstallaties”, zegt Gerritsen. “We leiden op voor de grote beveiligingsorganisaties maar ook particulieren kunnen bij ons een opleiding volgen. Onze docenten zijn echte specialisten die uit het vak afkomstig zijn.”
De opleidingen van Minerva zijn veelal kort. Instromen kan iedere tien weken. Per jaar worden meer dan duizend studenten opgeleid. De organisatie is aangesloten bij de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en ook gecertificeerd volgens ISO 9001. Gerritsen: “We bieden overal in het land klassikale opleidingen, vaak ‘In Company’, maar combineren dat met e-learning. Op ons kantoor aan de Operetteweg hebben wij ook instructieruimtes. Opleidingen worden bewust in kleine groepen gegeven, zodat er ook altijd persoonlijke aandacht voor de kandidaten is.”

Installatiebureaus


Minerva mag dan in de beveiligingswereld een bekende opleider zijn, Gerritsen is verbaas dat veel bedrijven verrast reageren als ze horen dat het opleidingsinstituut in Almere gevestigd is. “Omdat wij veel technische opleidingen verzorgen zijn wij met name interessant voor installatiebureaus. Zeker omdat onze tarieven zeer marktconform zijn, nodig ik deze bureaus van harte uit om kennis te maken.”

Studiecentrum Minerva


Operetteweg 33
1323 VK ALMERE-STAD (Felsersplaats)
036-5298555
info@studiecentrumminerva.nl
In kader
Opleidingen
PKVW
MBO Beveiliging
Elektronische beveiliging
Particulier onderzoeker
Alarmcentrale
Specialistische beveiliging
Trainingen
PKVW
Elektronische beveiliging
Particulier onderzoeker
Cameratoezicht
Examentrainingen

Artikel geplaatst op: 24 april 2014 - 09:09

Gerelateerd

Delen