Verkoop laatste units GaragePark

GaragePark Almere is gestart met de ¬verkoop van de laatste fase. Kom vandaag nog langs om uw plek in de laatste fase uit te zoeken! Want na deze fase geldt echt: op is op! De derde en tevens laatste fase zal bestaan uit 41 units. Na deze fase zal het park 230 units tellen en is hiermee de ¬grootste opzet in Europa. Deze laatste kans wilt u toch zeker niet missen?

GaragePark Almere is sinds de oplevering van de eerste fase in juli 2011 een schot in de roos voor menig ondernemer. Voor een grote, groeiende groep ZZP’ers en kleine ondernemers zijn de units ideaal gebleken. Dat dit ruim 2,5 jaar na oplevering nog steeds zo is, bleek wel uit de grote belangstelling na de oplevering van de tweede fase in juli 2013, welke inmiddels zo goed als volledig is verkocht en verhuurd.

Een complete unit, voorzien van stroom, brand- en inbraakbeveiliging, camerabewaking, water, sanitair en afgesloten terrein is al te koop vanaf 15.000 euro. De garage- en bedrijfsunits variëren in grootte van 17 tot 70 vierkante meter en zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. “De units worden gebruikt door ZZP’ers en webshopeigenaren, maar ook door een doe-het-zelver of mensen met een oldtimer of motor. De units zijn compact en toch functioneel en bieden alles wat je nodig hebt”, vertelt salesmanager Lobke van de Lustgraaf.

Van de Lustgraaf verklaart het succes door de grote functionaliteit van de units, welke een grote verscheidenheid aan gebruikers trekt. “Het groeiend aantal ZZP’ers kan uitstekend uit de voeten met de bedrijfsunits zonder kantoorruimte, omdat ze de administratie tegenwoordig gewoon aan de keukentafel thuis kunnen doen. Ook de opkomst van webshops zorgt voor een groeiende vraag naar opslagruimte.”

Het park biedt de gebruikers diverse faciliteiten en een uitstekende beveiliging. Het terrein is omgeven door een hek met een toegangspoort die alleen door gebruikers met een keytag of mobiele telefoon geopend kan worden. Het park en de units worden daarnaast 24 uur per dag met camera’s bewaakt. Verder is elke unit voorzien van licht, stroom, alarm en brandbeveiliging en is op het terrein een toiletgroep aanwezig. De boxen zijn ook voorzien van een huisnummer en voorzien van een brievenbus, zodat ze als bedrijfsadres gebruikt kunnen worden.

GaragePark Almere
Wormerweg 4G-201, 1311 XB Almere
telefoon 036-7440151
www.garagepark.nl

Artikel geplaatst op: 27 februari 2014 - 15:18

Gerelateerd

Delen