Dé adviseur van het MKB

Flynth adviseurs en accountants is een adviesorganisatie met een historie van 90 jaar. Door de jaren heen heeft Flynth de dienstverlening uitgebouwd tot een one-stop shopping concept. Daarbij bepaalt de ¬ondernemer natuurlijk zelf van welke diensten hij gebruik wil maken.

Het team van Flynth

In Almere is Flynth al bijna 25 jaar actief. Sinds 2009 onder de naam Flynth en daarvoor als LTB en GIBO Groep. In Nederland is Flynth de kennispartner voor ondernemers. “Een ondernemer krijgt met zoveel verschillende zaken te maken, het is onmogelijk die allemaal zelf op te lossen,” zegt Andre Buijsman. “Een ondernemer moet zich volledig kunnen focussen op zijn eigen business en daar zijn rendement maken.”

 

Gedreven specialisten
De wereld van de ondernemer is continue in beweging. Niet alleen de markt zelf waar de ondernemer actief is, maar ook als het gaat om in regelgeving op het gebied van personeel, subsidies en belastingen. Daarnaast is er visie nodig naar de toekomst en moet de ondernemer financiering zien te regelen. Bij Flynth heeft de ondernemer de beschikking over deskundige medewerkers, die gespecialiseerd zijn op vele verschillende terreinen: accountants, belastingadviseurs, juristen, HRM-adviseurs, overnamespecialisten, subsidie-adviseurs en franchise specialisten. “In teamverband benaderen we ondernemersvraagstukken vanuit verschillende expertises,” zegt Andre Buijsman. “Dat geeft nieuwe inzichten. Niet voor niet is onze slogan ondernemen inspireert”.

 

Het MKB?
Flynth werkt voor ondernemers in het MKB. Dit is de startende ondernemer, maar ook de middelgrote ondernemer met bijvoorbeeld 80 medewerkers. “Door onze schaalgrootte kunnen we maatwerk leveren voor iedere klant. Daarbij is het onze uitdaging de dienstverlening zo te organiseren, dat efficiency, prijs en kwaliteit goed in balans zijn,”aldus Buijsman.

 

Internationaal ondernemen:
Steeds meer bedrijven – ook zzp’ers – zijn internationaal actief. Flynth maakt deel uit van een internationaal samenwerkingsverband van adviseurs. Hierdoor zijn wij in staat vragen van ondernemers op dit punt snel te beantwoorden. In het begin gaat het vaak om btw, loonbelasting en sociale lasten. Daarna komt vaak een buitenlandse bedrijfsvestiging aan de orde. Flynth heeft de expertise op het gebied van zakendoen in Duitsland gebundeld in een Duitsland Desk. Kijk op www.Flynth-Duitsland-desk.nl, waar u ook een afspraak kunt maken voor een gratis spreekuur voor al uw vragen over zakendoen in en met Duitsland.

 

Artikel geplaatst op: 27 februari 2014 - 15:10

Gerelateerd

Delen