GaragePark: Ondernemers profiteren van 28% investeringsaftrek

Ondernemers kunnen nog dit jaar profiteren van 28 procent kleinschaligheids¬investeringsaftrek bij de aankoop van een garagebox bij GaragePark. Dat kan al met een investeringsbedrag van 2.300 euro. 
Met de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) wil de overheid investeringen met een beperkte omvang stimuleren. Vooral ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf hebben baat bij deze maatregel. De garageboxen van GaragePark behoren tot de kleinschalige investeringen die de overheid wil stimuleren. De 28% investeringsaftrek geldt bij investeringen tussen de 2.300 en 55.248 euro. Voor ondernemers die de investeringsaftrek dit jaar nog niet hebben benut is er nu dus nog een goede reden om over te stappen. 

Uitgebreide informatie is te vinden op de website: www.garagepark.nl/wat-is-garagepark/investeringsaftrek. Hier is tevens een link opgenomen naar de website van de Belastingdienst. Veel bedrijven maakten al gebruik van dit voordeel. Neem contact met ons op via 036 - 744 01 51..

Ondernemers in Almere hebben een alternatief voor dure bedrijfsruimte. GaragePark Almere biedt al geruime tijd dé oplossing als selfstorage, opslagruimte en kleine bedrijfsruimte. Verschillende Almeerse ondernemers zijn inmiddels ook overtuigd van de vele voordelen van GaragePark.

Ook Ricardo Vakkers van Rijschool Vakkers kocht een garagebox aan bij GaragePark. “Ik gebruik de ruimte als opslag voor de motorfietsen die ik tijdens mijn lessen gebruik. Daarnaast kan ik hier sleutelen aan motoren.”
De goede beveiliging was voor Vakkers doorslaggevend bij zijn keuze voor GaragePark. “Ik heb de bedrijfshal aangeschaft en heb daarvoor ook bij andere aanbieders gekeken. Als ik een losse garagebox elders had gekocht en zelf de beveiliging had moeten regelen was ik veel duurder uit. Ik heb bewust gekozen voor aanschaf, omdat ik weet dat ik over twintig jaar nog steeds mijn hobby, sleutelen aan motoren, wil beoefenen. Dan ben ik goedkoper uit dan dat ik voor twintig jaar de ruimte huur.”

Jeroen Binnendijk, eigenaar van het schildersbedrijf Schilders Kwaliteit, noemt zijn bedrijfsruimte bij GaragePark ‘een representatieve opslagruimte voor zijn bedrijf’. “De aanpak van GaragePark is erg professioneel. Alles ziet er hier keurig netjes uit en ik kan mijn spullen veilig neerzetten omdat er bewaking en een alarmsysteem aanwezig is.”
Binnendijk gebruikt zijn bedrijfsruimte bij GaragePark voor de opslag van zijn bedrijfsmiddelen. “Wij voeren schilderswerkzaamheden uit voor particulieren en verenigingen van eigenaren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in restauratiewerk aan monumenten. De bedrijfsruimte is ideaal voor de opslag van onze steigers en bouwmaterialen. Door de aanwezigheid van elektra en verlichting is het ook een goede ruimte om werkzaamheden te kunnen voorbereiden. Het is gunstig dat GaragePark bedrijfsruimtes van verschillende afmetingen biedt, want wij hadden niet zoveel ruimte nodig.”
De ligging van GaragePark is volgens Binnendijk ‘absoluut ideaal’. “We werken voornamelijk in het Gooi, Almere en Amsterdam, dus zitten we hier mooi centaal. De voorwaarden zijn bij GaragePark uitstekend vind Binnendijk. “Het is voor ons handig dat wij ons bedrijf op dit adres in konden schrijven, zodat we hier ook onze postbus hebben.”

 

De goede beveiliging en de goede bereikbaarheid zijn voor Peter Kragting, eigenaar van PK Onderhoudsbedrijf, de grootste voordelen van zijn bedrijfshal bij GaragePark. “Ik werk hoofdzakelijk in Flevoland en het Gooi. Dankzij de ligging aan de Hogering kan ik makkelijk spullen bij mijn bedrijfshal ophalen of wegbrengen en zo weer de weg op.”
PK Onderhoudsbedrijf verzorgt kwalitatief onderhoud als schilderwerk, gevelreiniging, glasbewassing, spinbestrijding en dakgootreiniging. “De bedrijfshal gebruik ik voor de opslag van werkspullen zoals mijn ladders en schilderspullen.”
Kragting gebruikt zijn bedrijfshal bij GaragePark ook voor zijn hobby. “Ik heb een auto in mijn box staan waar ik aan sleutel. Het is voor mij ideaal dat ik dat hier gewoon binnen kan doen.”

Artikel geplaatst op: 23 december 2013 - 13:41

Gerelateerd

Delen