Regus maakt werken productiever en efficienter

Budgetten die onder druk staan, technologie en globalisering hebben de manier veranderd waarop bedrijven met vastgoed omgaan. Steeds minder bedrijven willen opereren vanuit een vast kantoor dat hen bindt aan een lang huur- of koopcontract. Bovendien werken steeds minder werknemers elke dag op dezelfde locatie. Bedrijven stappen daarom steeds meer over op alternatieve oplossingen die flexibeler zijn en kostenbesparingen kunnen opleveren.

Regus, ‘s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, speelt een voortrekkersrol in deze verandering. De essentie van flexibel werken is gemak. Daarom opent Regus vestigingen op de plek waar haar 1,5 miljoen klanten dat willen. In stadscentra, bedrijvenparken en winkelgebieden maar ook op treinstations en luchthavens. In Nederland momenteel op 40 locaties en wereldwijd 1.700 business centers in 100 landen. Regus is daar waar bedrijven te vinden zijn.

Meer dan 1500.000 klanten werken productiever en efficiënter dankzij het gebruik van bijvoorbeeld volledig uitgeruste kantoorruimten, vergaderruimten, videocommunicatiestudio’s, business lounges, virtuele kantoren en het Businessworld programma van Regus.

De flexibiliteit om te werken op uw manier
Hoe worden de flexibele werkplek¬oplossingen van Regus door bedrijven gebruikt? Er zijn talloze antwoorden mogelijk. Een bedrijf kan bijvoorbeeld een volledig gemeubileerde werkruimte voor 10 personen betrekken en vervolgens snel uitbreiden en inkrimpen afhankelijk van de bedrijfsresultaten. Kleinere bedrijven die opereren vanuit een thuiskantoor kunnen voor een ochtend een professionele vergaderruimte huren. Een ander scenario is een multinational die voor een paar uur een videoconferentiestudio huurt, zodat een werknemer niet de wereld hoeft over te vliegen voor een vergadering.

Virtueel kantoor
Met een virtueel kantoor hebben bedrijven wellicht niet eens fysieke kantoorruimte nodig. Ze krijgen een adres bij het gewenste Regus business centre; telefoontjes en post worden afgehandeld uit naam van het bedrijf en wanneer nodig kunnen ze gebruikmaken van professionele administratieve ondersteuning. Met een virtueel kantoor plus is bovendien ook nog 5 dagen per maand de beschikking over een prive-kantoor inbegrepen. Een virtueel kantoor biedt bedrijven een professioneel zakenadres voor een fractie van de kosten van een fysiek kantoor, dus dit is een aantrekkelijke oplossing voor beginnende bedrijven of bedrijven die uitbreiden naar het buitenland.

 

Werken waar en wanneer u wilt
Meer dan een miljard mensen over de hele wereld werken onderweg. Het probleem met mobiel werken is echter dat het niet altijd productief is. Als er geen plek is om bijvoorbeeld tussen vergaderingen of tijdens het wachten op een trein door te werken, betekent dat verloren tijd. Lunchrooms en hotellobbies zijn prima, maar als u uw zaken serieus neemt, zult u het op prijs stellen om in een omgeving te werken die even professioneel is als uzelf bent.

 

Businessworld lidmaatschap
Om dit probleem aan te pakken heeft Regus het Businessworld lidmaatschapsprogramma geïntroduceerd. Met één kaart hebben leden toegang tot de 1.700 business lounges van Regus over de hele wereld en profiteren ze van gratis veilig draadloos internet, gratis koffie en thee, en personeel ter plekke dat administratieve ondersteuning kan bieden. Niet alleen zakenreizigers plukken de vruchten. Veel leden gebruiken een business lounge vlak bij huis, zodat ze productief kunnen werken zonder elke dag naar een kantoor te hoeven reizen.

Al deze diensten – van flexibele werkruimte tot virtuele kantoren – bieden bedrijven en individuen een zekere flexibiliteit die in de wereld van lange huurcontracten ondenkbaar was. Nieuwe markten kunnen worden betreden en kansen kunnen worden benut zonder dat er sprake hoeft te zijn van lange huurcontracten of investeringen vooraf. Iedereen kan werken waar dat het beste uitkomt, waardoor geld en tijd worden bespaard.
Bedrijven zoals Google, Toshiba en GlaxoSmithKline kiezen voor Regus, omdat zij daardoor flexibel kunnen werken en betere resultaten kunnen halen.En deze grote namen zijn nog maar het topje van de ijsberg. Ook duizenden beginnende en kleine bedrijven profiteren van het gemak van zakendoen met Regus. Of het nu gaat om een eenmanszaak of multinational; Regus biedt een slimmere manier van werken.

 

Regus heeft in Almere een vestiging bij NS Station ¬Almere Centraal, ideaal bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Voor meer informatie gaat u naar de website van Regus, www.regus.nl, of belt u naar 036 5389100.

Natuurlijk bent u altijd welkom om onze centers zelf te ¬ervaren.

Artikel geplaatst op: 23 december 2013 - 13:37

Gerelateerd

Delen